Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

coyote ja msn

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

coyote ja msn

Tere.
    Kas keegi teab mis fail tuleb lisada coyotile et msn-is faile saata ja rääkida?Olen juba pool tundi otsind aga ei leia,kunagi kuskilt sain,aga ei leia seda lehte üles,eestikeelne leht oli.Omal Kodu 2 ühendus.coyote on 2,16 tahan uut ketast kirjutada,aga ilma msn-i ridade lisamiseta ei teeks veel.

ei ole nagu midagi vaja.... mul jookseb hetkel täiesti tavaline coyote boot disk ja failide saatmisel ega vastuvõtmisel probleeme tekkinud ei ole...
    Intel inside.. Idiot outside...

Comment

MSN ongi selline kahtlane asi. Mina ise olen täheldanud, et kui mina olen 192.168.x.y võrgus ja teine ka samas subnetis, siis meie vahel tahab MSN enamasti otse saata ja jääb hätta. (Näiteks kui 2 masinat on tegelt ka samas võrgus, siis msn saadabki otse ja saab seega kohe oma 100M vms kohtvõrgu kiirusega). Algul kahtlustasin endal jama aga mõnega jälle asi töötab ka nii, et me mõlemad oleme tulemüüritud.
      Paratamatult jääd sa ilma sissetulevatest TCP-ühendustest, kui sa tulemüüri kasutad. Kui ka teha portforward tulemüürist, siis ma kahtlen, et msn seda kasutada oskaks(msn ei tea ju seda ega ka välist ip'd). Kodu2 on niikuinii suletud TCP portidega ja sellega sa ei kaota ega võida midagi (tegelt port 113 on lahti ja selle kaotad).

Comment

mul kadus järg ära digitali juttu lugedes äkki seletad veidi lihtsamalt lahti
        Mis coyote verrsiooni kasutad? minu arust piisab sellest kui port lahti keerata lihtsalt. MSN messenger kukub läbi port 80 jutustaba aga faile saadab läbi mingi X pordi, peast ei mäletagi, mis oli.
        -

Comment

ülal juba mainitud et versioon on 2.16.kui vanem versioon oli siis sain eestikeelse msn lehelt mingid read mis tuli kopida enne diski tegemist data ja setupi kausta.Peale seda hakkas arvuti ilusti faile saatma,aga uuema versiooniga st 2.16 sama lugu et ei saa saata.Jagan rondiga netti kolmele arvutile.

Comment

Originally posted by Deus@Dec 4 2004, 19:42
            Mis coyote verrsiooni kasutad?
            Kunagi kasutasin kodus mingit esimest seeriat. Praegu on mul mitmes kohas päris linux ruutriks ja seal analoogsed probleemid.
            Suurem probleem, kui võrgu ruutimine, on vast msn'i progele selgeks tegemine, kuidas asi käima peaks. Msn'i proge ei tea ju su võrgu struktuuri ja võib ainult oletada ja kontrollida, et kas sina ja su vastaspool olete samas võrgus või avalikus võrgus vms. Kui ta lõpuks täitsa alla annab, siis peaks saama teha seda failivahetust üle msn'i serveri (tema laeb sinna ja sina sealt alla), selleni aga minul paljud masinad ei taha jõuda. Tasub proovida erinevaid versioone, minule on jäänud mulje, et iga erineva msn'i versiooniga käitub ta natu erinevalt.

Comment

Working...
            X