Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti on tuim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti on tuim

Arvuti on pentium 4, XP, ram 256, geforce 4mx440, 40 gb ketast. Probleem järgmine- lasin videokaamerast video arvutisse (20,5gb võttis kõvaketta mahtu) ja järgi jäi 2,3gb kuna muud kola on ka sees. Hakkasin (ulead videostudio 7) siis seda jura miksima :P ja panin play, arvuti hakkas toppama. :angry: Task managerist olid pf- 894mb (mälu?) ja cpu (protsessor?) kõikus 14-60% vahel. Kui stopi panin kukkus pf 336mb-ni. Küsimus kas sellise arvutiga saab üldse arvestada video monteerimist või saab vilesid maha võtta kuskilt? Või on mälu vähe? Mis teha?

videotöötluseks mälu ikka kõvasti puudu. noh muidugi võimaluste piirides vähendades video kvaliteeti peaks kiirust juurde saama aga ma ei usu, et seda kiiruseks nimetada saab ja andmete kadu ei ole minu silmis valik. niiet mälu juurde vaja. mida rohkem seda parem.

Comment

Tundub, et sul asub XP samal partitsioonil, kuhu videot võtad. Video jaoks ikkagi teine ketas või partitsioon vajalik. Samuti peaks page file suurusega umbes 2,5x RAM asuma mujal, kui XP-ga ühisel kettal. Samuti ei tee paha üks 256MB RAM moodul juurde lisada ja kõik teised programmid videotöötluse ajaks sulgeda.
      Muidugi...XP viled võta maha, mittevajalikud service-d kinni jne.

Comment

Kas protsessori kiirusest piisab? Tuleks siis mälu ja teine kõvaketas juurde panna ja sellest peaks piisama?

Comment

Kui juba Pentium 4, siis piisab küll. Mälu 256MB ja kõvaketas juurde. Ketast ostes vaata, et kiirus oleks 7200 rpm...aga enamustel ka on.

Comment

Ja hea oleks, kui sa ei paneks neid kettaid sama kaabli taha. Kindlasti kontrolli ka, et emaplaadi chipseti uusimad draivrid on peal, see annab tihti kõvakettakontrollerite kiirustele juurde.

Comment

Minul endal Celeron 700, kokkisin ta 787 mHz'ni, 384 MB RAMi ja 120 GB kõvaketast kahe partitsiooniga (20 GB Windowsile ja muudele programmidele ja 100 GB videotele). Saan selle kompotiga täiesti edukalt hakkama, ei tõksi ega midagi. Muidugi on kavalam muud ebavajalikud programmid sulgeda, eriti video caprure'i ajal, siis ei tohiks miski seda toimingut segada.

Comment

alla 1 gig rami ei tee uleadiga midagi (minu kogemust põhjal)
                <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Mul oli win98 sarnane jama, memorytest ütles et 96mb ram good
                  aga kui windows läks käima tegi restardi, võtsin rami välje ja panin tagasi,
                  siis hakkas tööle

Comment

alla 1 gig rami ei tee uleadiga midagi (minu kogemust põhjal)
                    Teeb ikka . Kui op süsteemiks XP, siis jah, 256MB nats vähevõitu, aga 512MB peaks juba normaalselt toimetama. Kõik oleneb sellest, missugused protsessid paralleelselt jooksevad. Kui arvutit ka sajaks muuks otstarbeks kasutatakse, pole ime, et alla 1GB ei toimi.
                    Ulead (ja Premiere) vajavad üsna suurt page file, et normaalselt töötada.
                    Muide, 256MB ja XP toimis endalgi Ulead MediaStudioga (vingem, kui VideoStudio) täiesti normaalselt...loomulikult oli arvuti ka videotöötluseks kohandatud, ei mingeid liigseid programme, mängudest rääkimata.

Comment

kas see mitte ei aita, kui prosekasutust suunata süsteemi mitte progrede enda peale, mul paljud adio progred seda nõudnud, siis nn efectid kiiremad lippama reaalajas nagu näiteks time strech jne
                      -

Comment

Working...
                      X