Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tahaks AGP 4x

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tahaks AGP 4x

Kuidas saaks agp 4x-seks, praegu 2x. Biosis on 4x määratud.

WinXP Pro; CPU 1,4 GHz Cel; Emaplaat: MSI MS-6309
    Video: Chip Type GeForce FX 5200; Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.6693 - nVIDIA Detonator 66.93); Memory 128 MB

lähed BIOSSI, valid-> Advanced Chipset Features, seal näed kirja nagu-> AGP 4X MODE ja selle paned ENABLED. peaks OK olema.
    manuaalid ka Sulle juhux kui vaja on

Comment

Biosis on agp 4x. Algul kui video kaart sai sisse pandud oli agp 4x, aga peale formatit on 2x ja 4 kordseks ei saa kuidagi.

Comment

Nii huvi pärast küsin, et kust sa seda kiirust üldse vaatad?

Comment

ma ei tea kus kolz vaatab aga ma vaatan sellisest programmist nagu Everest Home Edition.
          Üks küsimus Elektrikule, kus kohas XP see Advanced Chipset Features on?
          Seal ei ole seda antud kui suur kiirus on?
          Kuidas ma XP saaks AGP kiirust muuta?

Comment

lähed BIOSSI

Comment

Vaatan seda ispley properties/ Täpsemalt/ GeForce FX 5200 Adapter informatsioon ja AIDA32-ega.

Comment

Originally posted by Eggy@Dec 8 2004, 19:48

lähed BIOSSI
                Vot biossis seda ei ole antud ja seal ka kiirust muuta ei saa. kus kohas seda siis lõppude lõpuks muuta saab??
                saan isegi aru et biossis aga seal ei ole sellist kohtagi kust saax seda asja näppida <_<, et paneks nagu kas 4x või 8x

Comment

vot siis öeldaksegi nii et kui ei oska kasutada, siis loe juhendit, mida sa mõistatad, kus saab kus mitte, v6ta manuaal kätte ja loe, e peagi k6ike ette taha ära tegema teistele <_<

Comment

Aga minul on Biosis Chipset Features Setup-is selline rida AGP Mode:, mida saab seada kas 1x; 2x; 4x või Auto. Olen proovinud nii Auto kui ka 4x peal, Display Propertises näitab ikka 2x.

Comment

Oli sama probleem, Bioses AGP 4x, Windows näitas aga et AGP 2x, probleem oli VIA chipsetis.
                      Kolakoguja

Comment

Mis on siis lahendus?

Comment

bios update?
                          ei soovitaks parem enne proovi nii et kirjutad kõik ilusti üles mis ja kuidas biosis on ja siis teed jumperitega biosi seaded puhtaks ning konfid kõik uuesti..
                          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

BIOSi update j22gu viimaseks, selle uuendamiseks peab ikka kogemust olema, kui midagi valesti teha ning asi viltu läheb siis on tagajärjed kurvad, nagu mu s6bra "emmega". parem proovime teisi variante, nagu Hazar soovitas , CMOS aku jumperiga see tyhjaks lasta siis jälle tagasi.

Comment

Mnjah, ei hakka asja rohkem torkima kuni pill stabiilne. Aga siit veel selline küsimus milles ja kuidas väljendub agp kordade kiirus? Enamus mänge jooksevad ilusti.

Comment

Working...
                              X