Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

systeemi aeg venib

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

systeemi aeg venib

Olen viimasel ajal t2hele pannud, et kenasti ekraani nurgas tiksuv kellakene j22b stabiilselt minuti jagu p2evas oma teistest suguvendadest maha. Ei m2leta, et oleksin viimasel ajal bios-i n2ppinud ja plaat kah umbes aasta vana.

Äkki hakkab patarei vanaks jääma?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ise kahtlustaksin kah patareid aga kui ma nyyd 6ige koha pealt v2lja lugesin, siis on selle plaadi vanuseks ca. 14 kuud. BIOS-i patarei peaks ikka kauem vastu pidama.

Comment

Peaks... Parem mõõda testriga (kui masinal toide maas)-siis selge pilt.
        Kvartsi parameetrite ujumist on natuke raskem uskuda kuid võimalik ka see.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

veidi OT: Ise olen omanud mingit 286 arvutit, millel aeg kunagi väga omapärselt käis Väljalülitaud olukorras käis enamvähem OK, ka tööle lülitades ja BIOSi mitte minnes oli kõik OK, aga BIOSi külastamine pani aja vahel u 5 korda kiiremini tiksuma :blink: h34r:
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Working...
          X