Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PCI pessa parimat videokaarti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PCI pessa parimat videokaarti

Tervist!

Oleks soov leida pci pessa siis videokaarti kuna antud kastil puudub agp pesa. Isend on amd 500 mhz miski compaq, milles integreeritud videokaart.

Oskab keegi soovitada mõningasi ja ka ühtlasi seda kust neid tänapäeval veel saada võib.

Eelistatud oleks, mida võimsam seda parem.

Mängudele jääb niikuinii PCI-siinist väheks, kuna lihtsalt andmete edastamine on liiga aeglane. Seepärast ei toodetagi väga kiireid kaarte PCI-le. Vaadata võid mingit GF4 või TNT2 kaarti, üle nende niikuinii vahet pole.

Comment

Väänasin asjale vahepeal voodoo2 vahele siis sai quake3-e pelada ilma kluksumisteta aga kast muutus millegi pärast ebastabiilseks.

Täpsustuseks veel, et op süsteem on xp pro

Comment

Endal oli kunagi PCI pesas ATI Radeon32. Uus omanik väidab, et mängudega täitsa toimib, ka uuematega. Mine tea .

Comment

Mul on hercules stingray 128/3d kaart mälu 4mb (pci)
          Kõik mängud töötavad aga mälust jääb väheks.
          Quake 3 keskmine fps on 32

Comment

ma ei saa aru, mis te enda arvutitega teinud olete, uusimad mängud jooksevad nii mis mühin ja krt teab mida veel, uuemate masinatega üritatakse sellist FPS'i kätte saada viimatse timmimisega. Keegi kutsuge külla mind, ma tahan näha lausa sellist asja, et vanade rontidega mis minu arust kõlbavad ruuteriks ja netis surfamiseks max saavutatakse selliseid häid tulemusi, muud jurad on vist järelikult maha korjatud? mis mõtet on mängul millel käib relvalask, granaadiplahvatus aga parimal juhul on suitsupahvakut näha, laskude puhul teine tüüp saab surma ilma et verd kuskilt tilguks ja et enda relval tulelehvik tekiks, filmidega enamvähem sama lugu (killerbean testimiseks hea)

Jah, ennevanasti käras mu ATI Rage 2c ka kenasti ja Unreal Tournament jooksis kenast aga need efektid mis tulid ntx Voodoo 5'ga esile ... neist polnud õrna haisugi. Jagage siis nüüd oma saladusi, et mis teete enda masinatega et kõiks seal nii ideaalselt jookseb?
            -

Comment

Keegi kutsuge külla mind,
              Kus asud kas Tartusse sattud

Comment

Working...
              X