Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Toiteplokk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Toiteplokk

Üks tuttav palus mul leida tema arvutile uus toiteplokk kuna vana on tuksis(ei tahtnud vist poest osta). Andsin siis talle enda vana (mingist pIII võetud) aga see ei sobinud. Tuli välja, et on mingi eriline toitekas(vähemalt minu jaoks). Arvuti ise on mingine Dell PIII (oli kasutusel serverina ull püss tolle aja kohta). Käisin siis K-arvutisalongis uurimas 600-. eek!!!!!!! nats palju. Toitekas ise on Dell HP-233SNF. Järsku teab keegi kes tahaks sellist või sarnast toitekat müüa. Lisasin ka pildi punase ringiga märgitud ots ongi see mida ma ei tunne ja see osa toiteplokist ei töötagi.

mis tüüpi on tema korpus ja mis tüüpi sinu oma (tundub nagu oleks desktop)
    -

Comment

Täitsa tavaline ATX plokk, millel on veel lisaks üks toiteots; kasutati vahepeal, kui ei olnud veel seda P4 lisa-toiteotsa võimsamate plaatide ära toitmiseks. Päris mitmetel plokkidel olen seda otsa kohanud; siiski on need vähemuses. Tuleb vast poode läbi käia ja küsida.

Comment

selle masinal on desktop korpus ja poes maksab selline toitekas 600.- eek

Comment

Minu eelmisel sügisel ostetud codegeni kastil oli see sama pistik olemas. Algul mõtlesin et see on vana tüüpi p8/p9 (At toite) emaplaadi pistik - kuid see oli täitsa üksik. p8/p9 olid 2 pistikut. Et vaata siis tavalisi AtX toitekaid - lõppeks peaks ju saama juhtmete värvi järgi aru mis pinged seal on ja selle pistiku koos juhtmetega mõnele suvalisele Atx toitekale juurde ühendada.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Delli toiteplokk EI OLE tavaline ATX, kuigi ta sarnane välja paistab. Pildil olevast AUX pesast tuleb ainult +3,3V (tavalisel ATX plokil +3,3 ja +5V) ja ATX pistiku enda pinout on ka teistsugune. Kõik see sõltus tootmisaastast ja tont teab millest veel.

Mingid vahetükid võimaldavad tavalist ATX toidet kasutada.

Lihtsalt füüsilise kokkusobivuse põhjal ei tasuks pistikuid ühendama hakata...

Comment

pildid on paljulubavad aga eiriti ühendamisest aru ei saa oleks mingeid skeeme vaja. praegusel toiteplokil on läbi osa kust käib lisatoide ja oma peaga seda ära ei paranda(mingine plaat toitekas). Muu töötab. Tglt tahaks seda masinat väga tööle ajada, sellist just igapäev ei kohta (ikkagi kaks prose socketit PIII ja mõndagi veel)

Comment

Arvuti on DELL PRECISION WORKSTATION 220

Comment

Working...
                X