Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kõvakettal olid failid, mis natukene aega tagasi töötasid, aga nüüd on nendel kuidagi nimi ära muudetud ja ma ei saa neid avada, kas on kuidagi võimalik neid faile taastada ja mis asi võis sedasi nimed ära muuta?
Originally posted by Elektrik@Dec 16 2004, 14:36 nime lubab muuta?
muuda nimi ärakui laseb
mul oli sama jama, lasin xp üle ja asi korras
niisama need ei muutu Sul, tegu on arvatavasti viirusega, nagu mulgi oli
Nime ei lase muuta. Kas kuidagi muudmoodi saaks muuta? :unsure:
Ega asi selles ei ole, et keats hakkab õhtale minema, asi ikka "tarkvaras"?
Kas panen uuesti Windowsi peale? Elektrik, kuidas sa oma jamast lahti said?
on see Sul p6hiketas? mitte nagu "lisa"?
endal oli tegelt ullemini veel see jama, "kogu arvuti tekst " oli "hieroglüüfid"
puhas viiruse töö
vana ketas on?
kuidagi imelik t6esti et ise muutusid, kahtlustan viirust ikkagi. tee scan ning lase xp yle, muud ma ei oska pakkuda, kui see Sul ikkaon p6hiketas kus XP stardib
F-Prot leidis parajalt igasugu DyFuca-sid jms tuntuid isendeid
lihtsalt lasin XP üle ja asi sai korda, loetav tekst ees
Jah, see on mul lisaketas ja seal ei ole mitte üks fail (ketas ise 200GB)
Milleks see viirus mind karistas, ma ei ole midagi eriti halba teinud! :P
Mina lähen nüüd formattima ja kui varsti siin minu poolt uut posti pole, siis on arvuti omadega peetis!
200GB, hmm ja faile palju, olid need t2htsad kaustad?
ma ytlen k6vakettal olevatst failidest peab olema koopia tehtud, aga noh, nagu mul oleks we :P
paratamatult on olnud olukordi kus lihtsalt infot ei anna päästa
Kui kaustas vaadata properties, siis annab suuruseks 0 baiti, aga kui vaadata kõvaketta propertiest, siis seal näitab, et on kasutuses 15GB.
Kas mingit proget ei ole kordategemiseks?
Võtad siit mõne bootdiski koos dos'iga, paned floppy'le ja lased selle abil arvuti dosis käima.
Dosis muudad käsitsi failide nimed ära ja peaks korras olema (eeldusel, et info ikka failides säilinud). Ümbernimetamisel tuleb nähtavasti wildcarde kasutada, kuna tundub, et paras sigri-migri sul failinimedes...
Muidugi, kui selliseid faile on väga palju, siis jäädki neid üks-haaval ümber nimetama :blink:
Comment