Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti loobib errorreid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvuti loobib errorreid

Nii asi selles et arvuti loobib suval ajal erroreid: sceen shoti teha ei õnnestu kuna enamus ajast on probleemiks explorer. Igaljuhul errori tekst ise selline : Explorer.exe ( mõnikord ka mõni teine programm) has generated errors and will be closed by windows ....
    An error log is generated
    niii milles probleem ?
    midagi uut installinud pole, ad-aware ja norton anti virus ei näita midagi.
    OS süsteemiks win2000

lihtne, lase windows üle, plaat sisse ja setup
    on aidanud 99 %

Comment

njaa kahtlane varaint see üleinstall, mingeid teise võimalusi ??

Comment

Arvatavasti ei ole teisi võimalusi.
        Ma usun, et antud juhul tegemist piraatplaadiga.

Comment

Originally posted by KEM@Dec 16 2004, 21:11
          Mitte, et ma piraatlust pooldaks, aga piraatplaat ei puutu absoluutselt asjasse. kas siis on explorer.exe ise kannatada saanud, kernel invaliidistunud või masina raud vigane (näiteks kõvakettal näiteks swapi alas bad sector või vigane ram annavad täpselt sama tulemust)

Comment

Mul endal sama jama olnud ja oli ka piraatplaat. Arvuti töötas ilusti, aga ükskord viisin sõbra juurde netti ja oligi korras. Viskas explorer errori ette ja arvuti pani ise ennast kinni

Comment

Originally posted by digital+Dec 16 2004, 23:32--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (digital &#064; Dec 16 2004, 23:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-KEM@Dec 16 2004, 21:11
              Mitte, et ma piraatlust pooldaks, aga piraatplaat ei puutu absoluutselt asjasse. kas siis on explorer.exe ise kannatada saanud, kernel invaliidistunud või masina raud vigane (näiteks kõvakettal näiteks swapi alas bad sector või vigane ram annavad täpselt sama tulemust)[/b][/quote]
              Soovitaks ka alustada kõigepealt riistvara kontrollist (HDD kontroll, memtest)
              siis uuriks üle draiverid (enda viimane juhtum oli valed draiverid USB lisakaardile, mistõttu masin perioodiliselt täielikult hangus ja üles ei tulnud, kui hiir oli järgi ühendatud :huh
              Ning alles kõige-kõige viimasena teeks uue installi
              Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

njaa tuli v&#39;lja et arvuti soft on l&#39;bi ja l]hki vigane seega siiski tegin [le installi ning n[[d tundub k]ik ok h34r:

Comment

Originally posted by sahtel@Dec 18 2004, 12:42
                  njaa tuli v&#39;lja et arvuti soft on l&#39;bi ja l]hki vigane seega siiski tegin [le installi ning n[[d tundub k]ik ok h34r:
                  ja Sina ytlesid kahtlane :P
                  teinekord tead

Comment

alati aitab FORMAT C :P
                    Feel da Bass

Comment

üleinstall on näha jah inglise klaverist :lol:

Ma taoks veidi offtopicut siia vahele teema arendusena .. Te väidate et kui on originaalCD ja sellest tehtud koopia, siis sellest tehtud koopiaga installeeritud win või mõni muu progre kukub kohe erroreid laduma? Kus siin loogika on??? see on sama nagu ideaalne kloon, mitte ühtegi bitti pole ka muudetud selle protseduuri käigus ju&#33; Eriti kui kirjutatakse aeglase kiirusega.
                      -

Comment

Ja kui ka viga sisse tuleb kopeerimisel, siis win ei installi, sest cab&#39;i ei suudeta lahti enam pakkida... Sama lugu kraabitud plaatidega... Ühe koha pealt ei lähe kehvemate rom&#39;idega edasi.

Comment

Working...
                        X