Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aidake käivitada videokaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by soundman@Dec 19 2004, 20:28
    Emaplaadil ei saa mingeid jumpereid tõsta.Aga kaardil endal on üks jumper,mille kohta puudub informatsioon.Niisama ei taha ka torkima hakata.
    Keegi tark võiks veel midagi head välja pakkuda.
    Videokaardi jumper on ilmselt ümberlülituseks PAL<->NTSC

Comment

Mis emme on? Oskad öelda?

Comment

Originally posted by digital@Dec 19 2004, 21:57
        No äkki paneks siis juba täpse margi... tootja nimi küll ei aita... Veel parem, kui paned lingi asja manuaalile, neis enamasti biossi pildid sees ja siis oskame sind suunata. Emaplaadi marki saab kindlaks teha alglaadimise ajal alla serva tekkiva numbrijada kaudu, sellest olen siin foorumis pikemalt vist isegi mitu korda rääkinud.
        http://www.ati.com/support/products/pc/rad...=12&submit.y=13
        See on kaardi manuaal.

Comment

Originally posted by wend@Dec 20 2004, 15:56
          Mis emme on? Oskad öelda?
          Emaplaat on Matsonic MS9317+usb

Comment

:blink:

Comment

Biosis leidsin sellise koha nagu primary graphics adapter.Muutsin selle agp peale aga pilt endiselt must. :angry:

Comment

Loe selle esimest lehte (Getting Started 1) http://www.ati.com/support/manualpdf...ng_Started.pdf
                eriti vaata seda &#33; märgiga juttu.
                BIOS-is pane
                PCI / Plug and Play Setup Page> Primary Graphics Adapter> AGP
                Advanced Setup Page> Share Memory Size > minimum või disable
                Advanced Setup Page> Graphic Win Size > pane 64M või suurem(kui on)
                Muud ei oska pakkuda.

Edit: kas installeerisid enne "SIS AGP Driver", mille saab siit
                http://www.matsonic.com/new/downloaddata/d...htm#ms9317e+usb
                (agp117.zip)

Comment

Nagu ma aru saan pole sul isegi post-i ajal pilti ees? Ikka peaks olema bios-i kala. Ei leidnud selle emme kohta netist manuaali, et vaadata mida ta seal laseb sättida.

Comment

Aga kas selles bioses ei saa integreeritud videokaarti välja lülitada?
                    Seda tuleks kindlasti teha&#33;
                    Muidu ei saagi midagi,sest bios ei tea kumba kaarti tunnistada.
                    See peaks asuma kusagil Integrated.... menüü all,kui ma ei eksi.

Comment

manuaalis on öeldud, enne uue kaardi installimist uninstallige vanad draiverid.

Comment

Originally posted by ilm@Dec 20 2004, 19:01
                        Loe selle esimest lehte (Getting Started 1) http://www.ati.com/support/manualpdf...ng_Started.pdf
                        eriti vaata seda &#33; märgiga juttu.
                        BIOS-is pane
                        PCI / Plug and Play Setup Page> Primary Graphics Adapter> AGP
                        Advanced Setup Page> Share Memory Size > minimum või disable
                        Advanced Setup Page> Graphic Win Size > pane 64M või suurem(kui on)
                        Muud ei oska pakkuda.

Edit: kas installeerisid enne "SIS AGP Driver", mille saab siit
                        http://www.matsonic.com/new/downloaddata/d...htm#ms9317e+usb
                        (agp117.zip)
                        Kõike olen proovinud mida on eelpool nimetatud.

Comment

Originally posted by ints0000@Dec 20 2004, 20:26
                          Aga kas selles bioses ei saa integreeritud videokaarti välja lülitada?
                          Seda tuleks kindlasti teha&#33;
                          Muidu ei saagi midagi,sest bios ei tea kumba kaarti tunnistada.
                          See peaks asuma kusagil Integrated.... menüü all,kui ma ei eksi.
                          Mina pole küll leidnud kohta kust seda saaks välja lülitada.

Comment

kuskilt kindlasti saab,kui tõesti ei,siis on küll jama.
                            kas ei ole kusagil "integrated video adapter" enabled/disabled?

Comment

Sobrasin netis emaplaadi kodileheküljel ja leidsin vastuse:Can I disable onboard video (MS9317E)
                              Answer:
                              Yes &#33; When you plug-in another AGP video card into AGP slot then onboard video will be automatic disable.Nii ,et kala on mingis muus asjas.

Comment

kas sul pole võimalust seda kaarti mõne teise arvutiga proovida,olen kuulnud,et k-salong igasugu jama müüb.
                                vaata manuaalist kas see emme üldse seda kaarti toetab,kui ei siis ei ole vist midagi teha.
                                Minu MSI ei tunnusta sellist kaarti ja see pole ainuke.
                                Ei oska praegu midagi muud soovitada,täpselt selline nähtus kui emme ja kaart kokku ei sobi või on kaardil midagi viga(vga bios)
                                aga igaksjuhuks proovi kaart korra välja võtta ja tagasi panna,võib-olla agp-pesas ei anna midagi ühendust.

Comment

Working...
                                X