Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aidake käivitada videokaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aidake käivitada videokaart

Nii kolisin oma teemaga õigemasse kohta üle.Mure siis selline ,et ostsin graafika kaardi.Ühendasin agp pessa ,panin monitori ka järgi aga pilt must .Kas ma pean vana intregeeritud kaardi välja lulitama aga kuidas?
    Tänud...

Mõni masin tahab seda biosist seadistada - uuri oma biossi.

Comment

Äkki räägiksid lähemalt mida ma seal seadistada saaks?Biossi olen uurind aga ei midagi.Noh targd mehed aidake kaart tööle saada

Comment

kas sa panid monitori ikka uue kaardi järele?. Kui ma õieti mäletan ,siis boiossis oli vist kuskil primari/secondary display driver(pole ammu biossiga jamanud).
        tel 53729764

Comment

Muidugi panin monitori järgi. Aga Selle display driverite kohta vaatan järele.

Comment

Seda primari/secondary display driveri värki polnud kusagil.

Comment

aga kas emaplaadi manuaalis pole miskit sellekohast kirjas.. osadel vanematel (võibolla ka uuematel) tuleb mingi jumper ringi tõsta

Comment

Arvuti ise on aasta vana aga see jumperite värk paneb küll mõtlema. :blink:Kaardi enda küljes on ka üks jumper

Comment

ära sa ilma manuaaleuurimata neid küll tõstma hakka...

Comment

Emaplaadil ei saa mingeid jumpereid tõsta.Aga kaardil endal on üks jumper,mille kohta puudub informatsioon.Niisama ei taha ka torkima hakata.
                    Keegi tark võiks veel midagi head välja pakkuda.

Comment

BIOS-is tuleb määrata AGP kaardile operatsioonimälust mingi kogus mälumahtu, tavaliselt lihtsalt vastav rida aktiveerida (Enabled).

Comment

Räägi lähemalt kuidas seda tehakse.Võibolla isegi õnnestub.
                        Kas oled kindel ,et nii hakkab toimima?

Comment

mis see mälu juurde andmine aitab? ma tavaliselt võtan nii minimaalseks kui võimalik, ntx 1024x768 @ 32 bit kuvamiseks läheb videkaardilt vaja ainult 3 Mb mälu :P

Mes emme ja vidiuga tegemist on üldse, kui väga suur saladus pole?
                          -

Comment

Saladust siin küll ei ole Emaplaat on Matsonic (Silicon toode) ja kaart on Ari radeon r9200se

Comment

No äkki paneks siis juba täpse margi... tootja nimi küll ei aita... Veel parem, kui paned lingi asja manuaalile, neis enamasti biossi pildid sees ja siis oskame sind suunata. Emaplaadi marki saab kindlaks teha alglaadimise ajal alla serva tekkiva numbrijada kaudu, sellest olen siin foorumis pikemalt vist isegi mitu korda rääkinud.

Comment

Working...
                              X