Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Nii kolisin oma teemaga õigemasse kohta üle.Mure siis selline ,et ostsin graafika kaardi.Ühendasin agp pessa ,panin monitori ka järgi aga pilt must .Kas ma pean vana intregeeritud kaardi välja lulitama aga kuidas?
Tänud...
kas sa panid monitori ikka uue kaardi järele?. Kui ma õieti mäletan ,siis boiossis oli vist kuskil primari/secondary display driver(pole ammu biossiga jamanud).
Emaplaadil ei saa mingeid jumpereid tõsta.Aga kaardil endal on üks jumper,mille kohta puudub informatsioon.Niisama ei taha ka torkima hakata.
Keegi tark võiks veel midagi head välja pakkuda.
mis see mälu juurde andmine aitab? ma tavaliselt võtan nii minimaalseks kui võimalik, ntx 1024x768 @ 32 bit kuvamiseks läheb videkaardilt vaja ainult 3 Mb mälu :P
Mes emme ja vidiuga tegemist on üldse, kui väga suur saladus pole?
No äkki paneks siis juba täpse margi... tootja nimi küll ei aita... Veel parem, kui paned lingi asja manuaalile, neis enamasti biossi pildid sees ja siis oskame sind suunata. Emaplaadi marki saab kindlaks teha alglaadimise ajal alla serva tekkiva numbrijada kaudu, sellest olen siin foorumis pikemalt vist isegi mitu korda rääkinud.
Comment