Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Aidake käivitada videokaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sellel ati radeon r9200se seerial on mingi viga sees. mul täpselt sama kaart ja jama kui palju.Pidi olema selge 3d graafika,aga 3d pole ollagi(inegr. kaardigagi oli parem) lisaks ei vasta driverite korraldustele ja lülitub ümber tarkvaralise kiirenduse peale( VPU Recover was unable to fully recover from a hardware deadlock, and has awitched to software rendering. To restore hardware rendering, you must restart youre computer.)
    Sellel kaardil pidi olema tõrkeid erinevate emaplaatidega.
    tel 53729764

Comment

Siis vist pean ma minema K-arvutisalongi tagasi ja kaardi mõne samasse hinnaklassi kuuluva kaardi vastu välja vahetama.Nad peavad selle tagasi võtma

Comment

EDU SULLE!!!! :lol:

Krt see K-saluun .. ma veendusin eile veelkord nende ... ei hakka ropendama.
        Lühidalt: 2 nädalat ooteaega on veninud 3&#39;ks kuuks, Inimene kelle juurde lubati pöörduda 10 min pärast tagasi ootas 2h enda 10&#39;t minutit, anti lisaks veel planketi asemel tavaline, puhas A4 paber, sekretäär, telefonineiu nimega MariLiis (nimi muudetud) on täielik BLONDIIN, jube lausa <_<

Õnneks ei pea ise nendega tegemist tegema.

Raudvaralise asja ümbervahetusest et sõber ostis 256 mälu, ühepoolse DDR&#39;i. Pani masinasse ja see näitas 128 :blink: Läks poodi, et mis värk on, saadeti testimisele, hoidi 5 päeva enda käes ja tuli vastus et vanemate emaplaatidega ta teebki nii h34r: Emme oli siis 1,8GHz P4 jaoks nii SD kui DDR toetusega ... mida nad ei teadnud, oli see et toppisime selle mälu ka teise masinasse, millel ainult DDR toetus ... sama laks. Ühesõnaga üritasid udu ajada ja pääseda ... praegu vist sõber üritab neile tarbijakaitsega selga lennata. :lol:

Kokkuvõtteks: hinnavaatluse foorumis arvutifirmade all on K-Arvutisalong kus teda tambitud väga palju ja toodud näiteid elust enesest, mis ja kuidas ... väga kliendivaenulik kui asi garantiisse või ümbervahetusse puutub. Neid näiteid mul veel nii fotokate ostuga kui ka DVD playeritega ... oeh, lihtsalt ei jõua
        -

Comment

Sama kliendivaenulik garantii kohalt on Bitboard viisin oma kaardi garantiise(koos arvutiga,kuna sellelgi veel oli siis garantii) ja õhtul sain kätte, muutunud polnud midagi, öeldi,et Hdd on liiga täis(oli veel 20Gb vaba ruumi) ja et directx on liiga vana versioon(peal oli directx 9.0c).
          tel 53729764

Comment

Working...
          X