Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

install kaob

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

install kaob

Skänneri install koab kuhugile ära.Panen paika teen töö ära kõik OK.Ja kui järgmine kord arvuti tööle panen siis on skänni install kadunud.Teen uuesti äre ja on nii kaua OK kui olen korraks välja lülinud. Milles asi...Printer ja muu kila kola on kõik norm.Problem ainult skänniga.

Mis skänneriga tegu? Kuidas asi suhtleb? Kas mingi TWAIN'i salapärase värgi kaudu või windowsi control panel->scanners kaudu? Kas kasutad tootja lehelt tõmmatud kõige uuemat draiverit õige opsüsi jaoks? Äkki windowis teeb vahepeal mingit twaini konfifaili taastamist system restore'st? Vaata igaks juhuks event log ka event viewerist läbi, see kontrollpaneelis administrative toolsi all.

Comment

Tänud vastuse eest.BENQ skänner mingi paar aastat vana. Control panel scanners kaudu käib asi.Kasutan seda draiverit mis oli skänniga kaasas.Sobib kokku selle windowsiga mis mul arvutis on.Nii näitavad kirjad draiveril.Kasutan XP home-i.Kõigi ülejäänud asjadega jääb minu mõistusest väheks.Liiga algaja veel.

Comment

siit:
        http://benq.at/ServiceAndSupport/downloads...m?productline=9
        peaksid uue draiveri saama. Tõmba uus ja proovi sellega, äkki on nad juba sellele vahepeal mõelnud.

Comment

Working...
        X