Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

eMule pordid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

eMule pordid

Tere. Mul on probleem et eMule ei hakka downloadima. Ja kui testid porte siis ütleb et TCP test failed. Olen proovinud juhendi järgi avada pordid ja lülitanud välja tulemüüri (Windows xp tulemüür) ja lülitanud välja viiruse tõrje kuid ei midagi ei aita. Kas tegin midagi portide avamisel valesti või on mingi muu jama. Kui keegi oskab aidata siis suured tänud.

Oled ruuteri otsas või otse ADSL modemist. Kui esimene variant sea ruuteri TCP port 113 peale, sama ka muulal incoming port. Kui ADSL Kodu, siis muud varianti eriti polegi, kui 113 port....teised on suletud.

Comment

Tänud meistrimees, oligi viga selles. Panin portideks algul need mis defauldis on ja kuna inglisekeel pole ka just kita siis ei saanud ka emule kodulehe foorumist abi. Tegu oli jah ADSL kodu ühendusega. Nii et nüüd asi töötab ja kõik ok. Veelkord tänud.

Comment

Tekkis veel üks küsimus, et kui vaatan teisi kes tõmbavad siis neil on Kad ühendatud aga minul on koguaeg ühendamatta. Mis see kad ültse näitab ja kas see peaks olema ühendatud või mitte.

Comment

Kad (Kadmelia) on mingi uue põlvkonna network.
          Ausalt öeldes ei teagi mis ta täpselt on, aga ma hoian ikka teda sees.
          Pakun et FAQ võib abiks olla
          http://www.alldatasheet.com/

Comment

Kad on mingi uus võrk, mida alles testitakse. Sealt võib saada samu asju. Praegu aga ei tundu seal veel küll midagi eriti tarka olevat. Seega ega ta midagi halba ei tee, kui ta sees on, äkki isegi tuleb midagi... aga ära muretse, kui ei ole ka.

Comment

Läbi Kad võrgu tuleb mul palju rohkem kui emule serverite kaudu ...
              -

Comment

tänud uuema info eest, ei ole just eriti aktiivne sikutaja... peab siis uuesti asja uurima.

Comment

ei tea mis jama on, aga mul ei saa eMul mitte yhegi serveriga yhendust, isegi öösel. ka siis kui tulekas maas on

Comment

Äkki on sul sama probleem, et pordid valed. Mul win xp ja proovisin ka algul tulemüüriga ja ilma kuid ei midagi. Sebastjan andis head nõu ja nüüd töötab. Lugesin veel sealt ingliskeelsest foorumist et kui on ruuter et siis on ka jama. Kuid ma ei saanud päris täpselt aru kuidas probleemi ruuteri korral lahendada ja ma ka ei uurinud ruuterite osas eriti.

Comment

kus sa neid porte s2ttisid seal?
                      ps! ruuterit ma ei kasuta

Comment

Prefrences -> Connection (või midagi taolist)
                        Sealt saab määrata pordid. Ja katsetada kas need on lahti.
                        http://www.alldatasheet.com/

Comment

start menüü-loo ühendus-sealt valid oma ühenduse ja parem hiire klõps-atripuudid-advanced-settings-advanced-setings-lisa. Kui oled jõudnud selle keerulise jutu kaudu õigesse kohta siis avaneb aken kus pead määrama ära esimeses lahtris mingi nimi-näiteks emule TCP, teises lahtris oma ip aadressi (tavaliselt 127.0.0.1), kolmandas lahtrisse pordi number 113 mis mul oligi takistuseks ja neljandasse sama number, TCP märgitud ja siis ok. Nüüd kordad sama alates "lisa" aga vahe selles et esimesse lahtri paned emule UDP ja lahtritesse 3 ja 4 pordi number 4672 ning UDP märgitud ja siis ok-ok-ok jne.

Nüüd peaks olema nii nagu mull on. Vaja veel muuta emule setingutes pordid samaks. Selleks valid emules setings ja siis ühendus (Connection). seal kaks lahtrit kus peaks algselt olema TCP 4662 ja UDP 4672. Muudad 4662 113-eks. Ja siis test ports. Kui siis testi läbid edukalt siis peaks olema ok.

Võibolla teeb kogu selle töö ära ka emule ise, kui vajutad seal kus on test ports nupule "open these ports on internal winxp firewall" ainult ära unusta panemast TCP 113.

Comment

ega sul selline kiri ette ei tule et you are not connected to server...
                            asi vb olla selles et need serverid mis seal automaatselt ees on on täis või mingi omadele aint sa pead kindlaid serveried teadma ma võin paar tükki anda sulle...
                            neisse saab alati sisse...
                            195.245.244.243:4661 ja
                            217.172.177.94:4661 lihtsalt kirjutate need serveri ip koha peale ja tõmbamine las alaku..

Comment

ok. t2nuds, kopeerin selle teksti siit ära juhuks kui moded peax selle kõik kustutama, hiljem proovin need nipid ära

Comment

Working...
                              X