Tere. Mul on probleem et eMule ei hakka downloadima. Ja kui testid porte siis ütleb et TCP test failed. Olen proovinud juhendi järgi avada pordid ja lülitanud välja tulemüüri (Windows xp tulemüür) ja lülitanud välja viiruse tõrje kuid ei midagi ei aita. Kas tegin midagi portide avamisel valesti või on mingi muu jama. Kui keegi oskab aidata siis suured tänud.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
eMule pordid
Collapse
X
-
Äkki on sul sama probleem, et pordid valed. Mul win xp ja proovisin ka algul tulemüüriga ja ilma kuid ei midagi. Sebastjan andis head nõu ja nüüd töötab. Lugesin veel sealt ingliskeelsest foorumist et kui on ruuter et siis on ka jama. Kuid ma ei saanud päris täpselt aru kuidas probleemi ruuteri korral lahendada ja ma ka ei uurinud ruuterite osas eriti.
Comment
-
start menüü-loo ühendus-sealt valid oma ühenduse ja parem hiire klõps-atripuudid-advanced-settings-advanced-setings-lisa. Kui oled jõudnud selle keerulise jutu kaudu õigesse kohta siis avaneb aken kus pead määrama ära esimeses lahtris mingi nimi-näiteks emule TCP, teises lahtris oma ip aadressi (tavaliselt 127.0.0.1), kolmandas lahtrisse pordi number 113 mis mul oligi takistuseks ja neljandasse sama number, TCP märgitud ja siis ok. Nüüd kordad sama alates "lisa" aga vahe selles et esimesse lahtri paned emule UDP ja lahtritesse 3 ja 4 pordi number 4672 ning UDP märgitud ja siis ok-ok-ok jne.
Nüüd peaks olema nii nagu mull on. Vaja veel muuta emule setingutes pordid samaks. Selleks valid emules setings ja siis ühendus (Connection). seal kaks lahtrit kus peaks algselt olema TCP 4662 ja UDP 4672. Muudad 4662 113-eks. Ja siis test ports. Kui siis testi läbid edukalt siis peaks olema ok.
Võibolla teeb kogu selle töö ära ka emule ise, kui vajutad seal kus on test ports nupule "open these ports on internal winxp firewall" ainult ära unusta panemast TCP 113.
Comment
-
ega sul selline kiri ette ei tule et you are not connected to server...
asi vb olla selles et need serverid mis seal automaatselt ees on on täis või mingi omadele aint sa pead kindlaid serveried teadma ma võin paar tükki anda sulle...
neisse saab alati sisse...
195.245.244.243:4661 ja
217.172.177.94:4661 lihtsalt kirjutate need serveri ip koha peale ja tõmbamine las alaku..
Comment
Comment