Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
eMule pordid
Collapse
X
-
Originally posted by Elektrik@Dec 27 2004, 12:25
ok. t2nuds, kopeerin selle teksti siit ära juhuks kui moded peax selle kõik kustutama...
ps. tegelikult võiks tsiteeritud kirja moderaatoriga norimiseks kvalifitseerida.
pps. tundub, et mõni kaalikas ei saa siiamaani aru, mis asi ON lubatud ja mi(k)s mõni asi ON keelatud.
ppps. eriti kivipeadele selgitan: e-mule jt. sarnaste programmide kasutamine EI OLE keelatud. piraattarkvara levitamine ON keelatud. kickboxing EI OLE keelatud. tänaval vastutulijale molli andmine ON keelatud. mootorsae omamine ja sellega (oma) puude saagimine EI OLE keelatud. mootorsaega avalikus kohas vehkimine lõpeb aga suure tõenäosusega politseijaoskonnas.
vtl, moderaator.GSM: 5039624
Comment
-
võibolla veidi läbustan teemat, aga küsiks siiski, et kuidas te üldse julgete muula kasutada? see ju skännib porte vaikselt, saadab tagasisidet, on olnud ka tuttavatel (ilmselt muula tõttu) juhuseid kus viirusi sajab nagu pangega kallaks(pead küll ei anna - pole minu arvuti) või on teil selleks spets mingi vana ront 486 nurgas mis on suure kõvakaga, ja muudkui tõmbab, ning iga veidi aja tagant lased uue opsysi peale? Mina ise kasutan WinMX'i, sellega väga hea tõmmata (väga palju vastuseid ja tõmbab enamasti nii kiiresti kui elion lubab tõmmata) ja siiamaani probleeme pole olnud.
Comment
-
Originally posted by saajatz@Dec 28 2004, 22:33
Mina ise kasutan WinMX'i, sellega väga hea tõmmata (väga palju vastuseid ja tõmbab enamasti nii kiiresti kui elion lubab tõmmata) ja siiamaani probleeme pole olnud.
Kustotsast sul nii kiiresti tiksub? Tavaliselt winmxlastel upload liimit 2000 byte peal. Järjekorras passimine winmxis venib kah ikka zzzzz väägadi pikkaks
Comment
-
Originally posted by saajatz@Dec 28 2004, 22:33
on olnud ka tuttavatel (ilmselt muula tõttu) juhuseid kus viirusi sajab nagu pangega kallaks(pead küll ei anna - pole minu arvuti)
Hoia ennast ise, siis kaitseb sind ka viiruse/nuhkvaratõrje.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
emule ei tööta enam ütleb et minu IP on blacklisted :blink:
Ennem töötas kui kodu ADSL oli nüüd on STV sat tv kabla kaudu tulev nett
emula porte olen torkinud igas suunas, ei midagi
Huvitav, millised pordid STV poolt mulle üldse jäetud on,
kas ma need kuidagi ise ka teada saan või pean minema "süütu klienditeenindaja jutule".
Comment
-
Emule kasutamine pole muidugi keelatud, küll aga piraatprogrammide/muusika upload, mis tähendab seda, et alla laetud piraat on muulas automaatselt ka teistel saadav ja see on juba karistatav...lihtne: kui pole pakkujaid, puudub ka tarbimine. Rääkimata sellest, et piraatprogrammi installeerimine, edasimüümine jne. on samuti keelatud. Emule on tegelikult väga asjalik programm, kuid just ebaseaduslik failivahetus on sellele halva maigu andnud. Umbes nii, et kui räägitakse noast, on paljude mõtted kohe tapmisega seotud ja vähesed mõtlevad, et sellega saab ka leiba lõigata, söömisel kasutada jne.
to: TAHABOSATA
Küllap oledki oma muulaga mõnd teatud serverit külastanud, ja mingit teatud filmi/muusikat teistega jaganud. Võimalik, et kellelegi pole see meeldinud .
Comment
-
Originally posted by madis_15@Jan 16 2005, 03:06
Eespool lugesin kuid ei saand ikka hakkama!
Pmst tuleb teha ruutrist suunamine väljast sisse sinu masinasse ühele pordile, mis on ka väljastpoolt teenusepakkuja poolt lahti. ADSL odavamatel pakettidel on selleks port 113. Seejärel paned siis muula õigele pordile.
Comment
-
Emuulaga ei tasu jamada , sest see võib juriidiliselt suht kurvalt lõppeda. Põhjus selles, et BSA või veel keegi "kuulab liiklust pealt" ja vaatab, kust arvutist see on tulnud. Siis järgneb ähvardus suht pika ja miljonitesse ulatuvate võimalike nõudmistega kohtukutsga kui ISP seda kinni ei pane. Ise seda paberit näinud..Suht karm tekst seal peal.Tüüp väitis, et ei jaganud aga seda ei teadnud, et asi hakkab kohe jagama.
Ei tea kuidas kodukasutajatega muidugi lood on..
Martin@ei ole emuula elusees kasutanud..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
vähemalt mina olen oma winmx iga rahul. viirusi ei tule (kui ise ei tõmba). downloadimiseks mina küll järjekordades passima ei ole pidanud, enamus asju mis tõmband olen, tulvad tavaliselt 4-5 kasutajalt korraga, st. et muud liinid ei lase juba niipalju läbi. ja ma arvan et see on ikka kiirem elioni lubatust, kui ma tõmban circa 700 Mb filmi endale 28 minutiga. (suvel oli elioni lubatud kiirus 2mbit/sec(2048 bitti), see jagada kaheksaga saame kilobaidid, ehk 256 kB sekundis. 1 minutis on 60 sekundit, see teeb 15.36 megabaiti minutis. lihtne arvutus (700 jagada 15,36) näitab et aega kulub 45,5729166666.........7 minutit kes matemaatikat natukene rohkem õppinud on teab et 45>28 (ehk, 45 minutit on suurem ajahulk kui 28 minutit) ja kusjuures, see 45 minutit, see on veel ideaalvariant, tegelikkuses toimub ka varjatud andmevahetus minu (arvuti) ja serveri vahel, teised IE aknad, ning MSN jne.
ahjaa, winmxiga tõmbavad inimesed sult ainult seda mis lubad, kui ei luba, siis ei tõmba. ja teatavasti on ebaseaduslik mitte piraatfilmide jne. tõmbamine, vaid uploadimine.
Comment
Comment