Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

MSN

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

MSN

Kas on võimalik ühes arvutis korraga kahte msn aadressi lahti hoida?Ja kui on siis kuidas? Op süs Win XP kui see ka tähtsust omab.

Ise kasutan vahest sedasi, et windows messenger ja msn messenger eraldi lahti, üks on muidugi vana nagu fosiil aga ajab asja ära. Sugulasel oli kuidagi nii, et igakord kui ikooni klikkad tuleb us (iseseisev) msn lahti.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

kasuta dMSN-i, mul vastassoost esindaja kasutab seda, rohkem pulli tegemiseks ,
      google abix

Comment

Multi MSN patch

Comment

see patch ju m6ttetu?
          yhte logid sisse, teisest logib kohe v2lja, teist adret ple proovinud

Comment

Kasuta trillian'it või gaim'i ja pane niipalju adresid kui vaja.

Comment

Kuidas siis minu arvutis pidevalt 2-3 eri kontot korraga sees on?? MSN 6.2

Comment

Originally posted by Elektrik väitis+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik väitis)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>see patch ju m6ttetu?
                yhte logid sisse, teisest logib kohe v2lja, teist adret ple proovinud[/b]

<!--QuoteBegin-Eggy vastas

Kuidas siis minu arvutis pidevalt 2-3 eri kontot korraga sees on?? MSN 6.2[/quote]
                Tegelikult peaks olema lahendus selles, kui keelata automaatne sign in või siis teine võimalus teisel MSN&#39;il kiiresti peale käivitamist tühistada sign in ning siis teise kontoga siseneda.
                transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

MSn aadresse saab kustutada User accounts all useri peal klikkides ja siis vasakult olevast menüüst My Network passwords vms ... sealt list puhtaks ja autosign ei ole enam mure .. ma siin üritan välja mõelda, kuidas saada seda user accounts jubinad win2k laadseks

(sry offtopicu pärast)
                  -

Comment

Lahenduseks on Eggy toodud patch, olen seda ise ka kasutanud MSN 6.2-ga ja sisse sai logida neli inimest.

Comment

multimsn patch või msn polygrammy. Mõlemad töötavad mul ideaalselt(msn 6.2)
                      <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

msn polygamy olen ka ise kasutanud, aga viimasel ajal olen harjunud speedymsniga :

SpeedyMSN 1.4

SpeedyMSN is a modified version of MSN Messenger. It&#39;s modified for making it easier, smaller and faster by removing all the useless stuff and editing the large menus. This English version comes complete with a setup and uninstaller. It enables polygamy (multi msn) and removes the ad banner. It&#39;s fully compitable with MsgPlus&#33; and other add-ons.

http://www.mess.be/pafiledb/pafiledb.php?a...download&id=538

on töötanud tõrgeteta juba tükk aega, ja vahest on ühes arvutis 5 eri userit signed in

Comment

melco, aga kas sellega mingeid ebameeldivaid sponsorprogramme ka kaasa tuleb?

Comment

Originally posted by voyager_est@Jan 23 2005, 21:32
                            melco, aga kas sellega mingeid ebameeldivaid sponsorprogramme ka kaasa tuleb?
                            ei tule minuteada, ma ei mäleta installist nii kaua aega mõõdas võibolla mingid linnukesed valesse kohta pannes saad mingi searchbari, a ma ei usu ...

Comment

Ise olen aMSN&#39;i kasutanud vaat et rohkemgi kui tavalist ning on täiesti ok programm. Viimasel ajal aga hoopis Gaim. B-)

Comment

Working...
                              X