Kas on võimalik ühes arvutis korraga kahte msn aadressi lahti hoida?Ja kui on siis kuidas? Op süs Win XP kui see ka tähtsust omab.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
MSN
Collapse
X
-
Originally posted by Elektrik väitis+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik väitis)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>see patch ju m6ttetu?
yhte logid sisse, teisest logib kohe v2lja, teist adret ple proovinud[/b]
<!--QuoteBegin-Eggy vastas
Kuidas siis minu arvutis pidevalt 2-3 eri kontot korraga sees on?? MSN 6.2[/quote]
Tegelikult peaks olema lahendus selles, kui keelata automaatne sign in või siis teine võimalus teisel MSN'il kiiresti peale käivitamist tühistada sign in ning siis teise kontoga siseneda.transistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
msn polygamy olen ka ise kasutanud, aga viimasel ajal olen harjunud speedymsniga :
SpeedyMSN 1.4
SpeedyMSN is a modified version of MSN Messenger. It's modified for making it easier, smaller and faster by removing all the useless stuff and editing the large menus. This English version comes complete with a setup and uninstaller. It enables polygamy (multi msn) and removes the ad banner. It's fully compitable with MsgPlus! and other add-ons.
http://www.mess.be/pafiledb/pafiledb.php?a...download&id=538
on töötanud tõrgeteta juba tükk aega, ja vahest on ühes arvutis 5 eri userit signed in
Comment
Comment