Arvutisse tekkis peale laste surfamist ikoon palja naisega ja seeei kustu enam kuidagi ära.Kui see igalt poolt ära kustutada ja uninstallida,siis peale restarti on kõik ikoonid ja muu eemaldatu omal kohal tagasi.Andke nõu,kuidas neid ikoone jäädavalt eemaldada.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
kustumatu sex-ikoon
Collapse
X
-
Ilmselt oleks kindlasti kasu arvuti skaneerimisest Adawarega.
http://www.lavasoftusa.com/
Kas ka see pildike selle tagajärjel ära kaob, on muidugi natuke raske ennustada...
Comment
-
ad-aware on suhteliselt võimetu üksi puhastama.
parim tulemus on scannida mitme erineva spyremoveriga
Ad-Aware
spy Sweeper
Spybot - Search & Destroy
SpywareBlaster
XoftSpy
neist igaüks leiab midagi uut
parimad on spy sweeper ja SpaywareBlaster
peale ad-awarega scannimist leidsid need ülejäänud kokku vähemalt 100 üksust nuhke:P ja isegi paar trojanit mida kullakallis adaware polnud leidnud
Comment
-
Ahjaa... järsku tuli meeldeselline programm nagu "TDS-3" mõeldud on ta troojade leidmiseks, kuid leiad ja hävitab ka suhteliselt palju muud pahna... samuti nägin ma selle programmi puhul esimest korda "hidden file stream"-ide skännimist, kust tuli palju huvitavatki välja. Näiteks kui norton, avg, f-secure ja muud loomad ei suutnud ühte troojat (mille olemasolus ma olin 100% kindel) arvutist üles leida, siis tds leidis neid lausa 3tk ja kõik olid aktiivsedIntel inside.. Idiot outside...
Comment
-
Originally posted by Mauro@Dec 31 2004, 16:31
sama siin pärast seda,kui onu külas käis on desktopil 5 interneti linki. ei saa neid liigutada,kustutada,ega ka atribuute vaadata spypot ei leidnud midagi, TDS-i quick scan ka vei aidanud.
@omal ajal ühikas toakaaslane oli suures hämmingus tükk aega.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment