Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pilt jookseb kokku.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pilt jookseb kokku.

Asi on selles, et kõik, mis liigub (mängud, filmid, isegi screensaver) ja hiire kursor, muusika mitte) jookseb nagu 1 sekundiks kokku ja siis liigub edasi umbes 5 sekundit ning jookseb jälle 1 sekundiks kopkku. Koguaeg. CD pealt, kui film mängib, siis ei jookse, kuid kui on kõvakettal, siis jookseb.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Äkki hakkab ketas surema? Windows hangub siis lõplikult ära, kui ta üritab swappida ja ei saa hakkama. [Kunagi oli mul üks kõvaketta toiteots vigane ja siis kui see lahti tuli, siis hangus windows ära... väike koputus kasti pihta ja jälle käivitus ja masin tuli tagasi (muidugi parandasin pärast seda varsti kohe ka selle otsa ära).] Seega minu esimene arvamus on see, et kõvakettaga jamad ja ketas ei saa enam andmeid nii kiiresti kätte, kui vaja oleks. Äkki saad millegiga kettale testi teha ja/või SMART parameetreid vaadata?

Comment

Defragment kõvakettale võib samuti aidata. Failid on kettal pisikeste fragmentidena erinevates sektorites ja lugemispea(d) ei jõua enam sujuvalt lugeda. Samuti, kui swap file on lubatud Windows-l moodustada (suuremaks või väiksemaks vastavalt vajadusele) ja vaba ketteruumi on liiga vähe...juhul, kui Win, mängud ja filmid asuvad ühisel ketta partitsioonil.

Comment

Võimalik ka see, et mingid asjad jooksevad taustal ja võtavad masinal hinge kinni - saastvara, antiviirus, Seti@home (eriti hull, kui analüüs pidevalt jooksmas&#33 jne.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vahepeal mitmeid kordi format tehtud. Ei ole spywaret. Defragment on ka ju kasutu, kui ka peale formatit on sama. Ma panin ühe ketta veel arvutisse juurde. Sellel kettal on sama lugu. Antiviirust pole mul juba pikemat aega.

Comment

On sul ikka õige ide-kontrolleri draiver?
            Kas masinas ei ole äkki mingeid lisakaarte, mis konfitud kõvakettakontrolleriga sama IRQ&#39;d jagama? Korja kõiksugused heli jms värgid välja ja proovi siis; üleliigsed pordid jms disable&#39; ka biossis.

Comment

Kui vana sul juba HDD on ,palju sul RAM mälu on. Lase oma HDD kontrolliks spypot-i,TDS jne üle.
              tel 53729764

Comment

Originally posted by Mauro@Jan 3 2005, 16:21
                Lase oma HDD kontrolliks spypot-i,TDS jne üle.
                Öeldi juba, et spyware&#39;t ei ole... Ja üldse spybot kirjutatakse b-ga...

Comment

Mismoodi masin "safe mode&#39;s" käitub?
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Safe mode pole proovinud, kuid proovin. Kui safe modega seda jama pole, milles siis asi on? Ram&#39;i 56mb+256Mb. Ma ei mäleta, kas enne uue rami sisse panemist see jama oligi. Ketas on mingi 2 aastat vana. 40 GB(jagatud kaheks)

Comment

Siis ei ole viga akende draiverites (tõenäoliselt) vaid nt. windis (ega see juhtumisi Quantum ole?). Tootja kodukal on testsoft, millega käi ketas üle. Ka mälutesti tasuks jooksutada kuigi mälu viga ei peaks nii avalduma.

Comment

Safe modes ma nagu sellist asja ei saagi teada. kõik videod liiguvad nagu 1 kaader sekundis.

Comment

OK, aga muud süsteemi asjad?

Comment

Kui cd pealt jookseb ilusti, siis arvatavasti sinu HDD probleem. Kontrolli bad sektoreid. palju sul hdd-l vaba ruumi on (ei tea kas see sinu puhul mõjub, mul küll muutus süsteem aeglaseks).
                            tel 53729764

Comment

Mul on sees kaks HDD&#39;d. Uus, mille ma panin (13gb) oli enne ühe teise arvutis, milles töötas korralikult. ei olnud seda jama mis mul. Aga kui avan näiteks filmi, mis on 13gb&#39;sel siis jookseb ka pilt kokku. 40&#39;ne on kaheks jagatud. Ühel part. on 14gb vaba, teisel 1gb. Üks selline jama oli selle värgiga. Mängin ühte mängu, kõik töötab puhtalt. Ei jookse pilt kokku, siis äkki poole mängu pealt hakkab jama pihta.

Comment

Working...
                              X