Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Helikaardi töölepanemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helikaardi töölepanemine

Tekkis probleem helikaardiga Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Digital OEM. Probleem selles, et mina saan/oskan tööle panna ainult yhte kanalit, ehk siis ainult ühest august tuleb muusikat välja. Vaja aga oleks, et töötaksid vähemalt kõik augud või vähemalt 2 tk neist.

Mine siia! ja tõmba sealt driver margi järgi ja ongi korras. B-)

Comment

No kui ma poest ostsin selle ja sealt anti kaasa sellele helikaardile mõeldud draiver(id) siis miks ma peaks midagi juurde tõmbama? Mingi muu lahendus peab olema asjal või on siis helikaart lihtsalt persses?

Comment

sa pead Control Panelis määratlema ka, et kasutad 5.1 süsteemi (AudioHQ oli vist). Muidugi www.creative.com sealt võiksid uued draiverid ka tõmmata.
        Ise kasutan KX projekti draivereid. Pidavata paremad olema :P
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

jaa..tõesti..need orig driverid..mõttetud..ja mingit 5.1 ple mõtet loota seal..
          tõmba kx driverid www.kxproject.com oli vist adre..
          edu
          mida sa lohh vahid

Comment

Kuda see kx töötab siis kui mul on 3 sellist helikaarti masinas ja vaja et kõik kanalid korraga midagi väljastaksid? Audio HQ'ga saab jah ühe kaardi kaupa seda nalja teha. Kusjuures enne tuleb Audio HQ'st linnuke ära võtta, et ta ei integreeriks ennast Control Paneliga, st oleks Stand Alone microsofti jurast. Kui seda ära ei võta, siis on lootusetu üritus surround saada, heal juhul saad lihtsalt kogu süsteemi stereos tööle!
            -

Comment

Mul on niimoodi, et arvuti taga 2 arvuti kõlarit ja eraldi juurde ostetud suppakas star sound(võim ka). Millise kõlari setupi peaksin valima. 2 esikõlarit ja 2 tagakõlarit? aa kas arvuti saab sellest ikka nii aru et mul 2-te väljundit vaja?

Comment

2.1 piisab sulle ju, st subaka väljund ja kaks esikõlli, mustast august vist sai subaka väljundi ...
                -

Comment

Nüüd sain asja lõpuks tööle. Oranzist august sain suppaka ja rohelisest kõlarid. Aga suppakas jääx nagu natuke vaikseks, alguses kui sai pandud suppakas proovi mõttes tavalisse kõlari auku tuli sealt ikka oluliselt rohkem välja.

Comment

Subaka valjusust ja lõikesagedust peaks sealtsamast Audio HQ'st näppida ja ma ikkagi mäletan miskipärast et must oli subaka väljund .... vb erineb ka, pead ei anna
                    -

Comment

No kui ma poest ostsin selle ja sealt anti kaasa sellele helikaardile mõeldud draiver(id) siis miks ma peaks midagi juurde tõmbama?
                      Järgmine juhus - korraliku firma printer draiverid kaasas. Installime ja proovime tööle ei saa. Tuli hooldusmees kohale ka ei saanud tööle. Tõmbas netist draiverid ja esimesest laksust tööle. Usalda aga kontrolli

Comment

Netis on reeglina uusimad driverid saadaval, plaatide peal võivad kas siis veic vigased või iganenud driverid olla.
                        -

Comment

Ma tean jah et sealt audio hq-st vms saab muuta aga sealt ka põhja pandud, igalt poolt heli maksimumi peale pandud. Ei saa aru milles asi.

Comment

mul sama kaart aga ei hakka uut teemat tegema .. ja küsuingi siis et mis nipiga te digital out'i tööle panete ... endal ta nagu töötab aga mitte nii nagu peab ... kasutan tavalist 3,5->2xRCA juhet ja selle vasakust kanalist läheb digital juhe võimu ... kui panna paremasse siis tuleb digitalist ainult tagumised (vastavalt siis vasakust esimesed)
                            aga probleem on siis selline et helikaardi help fail näitab kasutamiseks 3,5->1xRCA ning kui ma enda juhtme monoks kokku lasen siis kaob heli üldse ära ... oman ka int. helikaarti AC97 ja ka sellel on spdif mis töötab korralikult ... sellel on ka RCA väljund spdif'i jaoks .. aga kui keegi oskaks midagi öelde oleksin tänulik ...
                            MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Nendel mono-pulkadel ei lähe mitte kanalid omavahel kokku vaid üks kanal maaga. Pane mono ja stereo pulk kõrvuti ja võrdle... Äkki on selles viga?

Comment

Working...
                              X