Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

monitor virvendab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

monitor virvendab

ühesõnaga kui ma netist kord teksti diskile tõmbasin ja selle koju enda arvutisse lasksin siis ei läinud mõni lehekülg käima vaid hakkas tihedalt virvendama nii,et pilti näha ei olnud vaid oli tume tagataust ja peened umbes paari mm vahedega hallid triibud sees...ja kui ma digika programmi käivitada püüdsin esines sama jama... ehk keegi teab milles jama... ja seda veel et mul on suht mõttetu ja lahja monitor,et ehk mõjutavad hertsid midagi vms.Monitoril saan panna ainult 800 x 600 see suurem varjant 1024 x midagi ei tööta samuti ka siis hakkab virvendama aga nitte sedasi vaid pilti on ikka võimalik eristada.

no ok kui keegi teab...
    otsija

Millega teksti vaatasid - wordiga? See ei saa kuidagi resot muuta ju? Mida virvendus täpsemalt tähendab - pilt jäi ikka paika? Õrnad tribud eriti just hallil taustal on muaree, illest ei saa lahti. Miskipärast arvan, et sul on midagi muud aga mine tea. Tee screenshot ja pane üles.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Muuda äkki hertsid ära.
      <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Kunagi pingutasin kaadrisageduse ühele digimolule liiga suureks, mistõttu üks kõrgepinge konde kõrbes (õnneks) katkestusse.

Asi piirdus odava ehmatusega :P.

Häired olid sarnased, kuni pildi kadumiseni.

Comment

Osad molud suudavad öelda, mis sagedusega käivad (hetkel). Uuri menüüsid&#33;

PS: Sõna variant käib eesti keeles ilma "j" täheta....niisama igaks juhuks mainin...
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X