Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Omapärane neti probleem?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Omapärane neti probleem?

Selline jama siis, et nett kaob vahel ära aga mitte tõielikult. Näiteks on nii olnud et Explorer (Mozilla tegi samamoodi) käima ei lähe aga P2P proge LimeWire läheb ja saab ühenduse. Vahel jälle nii, et kui LimeWire downloadib miskit siis veebilehitsejad ei tööta(vahel aga töötavad), kui panen siis LimeWire kinni siis veebilehitsejad tööle ei hakka ja LimeWire pärast enam käima ei lähe. Peale restarti(windowsi) hakkab kõik toimima.

Ühenduseks on STV pakutav kaabelühendus. See jama on kestnud esimesest ühenduspäevast.:angry:

Võrgukaarti ja/või modemi restardid ei aita, miski repair funktsiooni teeb edukalt ära aga ei aita.

Ma kaldun arvama, et STV nett on lihtsalt saast või on ehk midagi mida proovida/muuta /parandada?

kui sul arvuti restart toob neti tagasi, siis on asi pigem sinu arvutis... täpsemalt midagi öelda ei oska

endal on olnud samasugune probleem ainult teise teenuspakkujaga: näiteks online&#39;s mängida saan, aga ülejäänud neti funktsioonid ei tööta <_<

Comment

no kui ping töötab, st proovid pingida keskit (run kirjutada ping -t www.ee) siis on teoreetiliselt nett olemas. Vb on nett lihtsalt nii aeglane et ei lase kuhugi. Teine kala on selline et teatud progred "söövad" neti ära ja enam tagasi ei anna. Sellist kala tekitas mulle selline asi nagu dMSN.
      -

Comment

STV ühendus on väga hea. Asi on su arvutis.
        Format peaks aitama :P
        <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Ära formatti küll tegema hakka sellise asja pärast, kui muidu ei saa korda, siis proovi lihtsalt windows üle lasta.. Soovitan AdAware ga arvuti läbi otsida, või kui sa paremat programmi tead... ja alles siis mõelda muudele varjantidele

Comment

IE jms veebibrausrid võivad kasutada proxy&#39;t. Kui selle seadega midagi valesti on, siis võib nendega jama olla. Tõenäoliselt ikkagi kas mingi halb asi koormab neti täitsa maha, st upstriimi kurguni kinni või siis on mingi jama windowsi võrgutoes. Kui sul on mingi 98 või me, siis sellega olen ise ka sarnase asjaga vaeva näinud - mingi spyware oli ennast kuskile tcp/ip stacki vahele haakinud ja tegi seda jama. Pärast ad-aware&#39;t ei olnud enam üldsegi netti - tuli palju registris jännata, et asi korda saada.
            Mina soovitaks kõigepealt hankida viirusetõrje ja sellega masin üle lasta. tasuta tõrjeid ka täitsa olemas, näiteks avast või free-av. Kui see midagi ei leia, siis tuleks haarata mingid spyware tapjad, kindlasti adaware ja spybot. Kui need ka ei aita, siis on windows viga saanud vms jama.

Comment

Adaware, norton ja zonealarm on pidevalt töös ja abiks.

IE jms veebibrausrid võivad kasutada proxy&#39;t. Kui selle seadega midagi valesti on, siis võib nendega jama olla.
              Räägid vähe täpsemalt ehk, mul on nett loodud nii nagu xp tahtis(opiks on xp pro sp2) Windows on viimane keda ma usaldan :P Ehk on mu ühendus valesti seadistatud.

Comment

tools->internet-options->settings... kuskil seal kandis peaks olema proxy serverite aadressid. Otsi oma teenusepakkuja kodulehelt õiged aadressid ja proovi nendega või siis proovi ilma proxy&#39;ta.

Comment

Määrasin proxy ära ja siiamaani töötab(s.t. 1,5 päeva on asi norm olnud)

Comment

Vara kiitsin, ei tööta ta midagi :blink:

Aga seekord tundus, et ZoneAlarmi väjalülitamine tõi neti tagasi, samas võib see ka juhus olla.

On siin muidu palju pärnakaid STV netiga, kas teil ka jamab.

Comment

Working...
                    X