Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

iso failide tükeldamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

iso failide tükeldamine

asi siis selline et on olemas mängud mis on kugil 2-4 gb suured ja need on isona
    ma tahaks tiada kas oleks võimalik isofaile poolitada ning kui siis hakkan installima siis küsib ka et 2 cd ja 3 cd jne.
    kas on olemas mingi programm selle jaoks?

sama probleem mul ühe isoga (2,4GB)

Comment

piaks olema ju selline prog

Comment

IsoBuster või WinIso peaksid seda võimaldama .

Comment

Vastavate progedega saad need isod lahti pakkida ilma plaadile kõrvetamata. Samuti on kasulik sellist tüüpi programm, millega saad teha virtuaalse cd/dvd-seadme ja siis lihtsalt selle iso sinna suunata. Samas kui on tegu koopiakaitsega asjadega, siis ega nad ikka pärast sellist tükeldatud koopiat tööle ei lähe ka.
          Üle 800MB isod on kindlasti juba dvd-iso'd ja need on mõeldud dvd peale kirjutamiseks.

Comment

Mina olen tykeldanud 1-te tervikut sellise asjaga nagu WinAce. Seal annab ette määrata kui suuri tykke tahad (1,4 M, 650 M vms). Ma pole muidugi ISO-t proovinud sellega tykeldada--ega pärast vaadanud, et kas peale kokkupanemist see ISO siis ka korralikult tööle läheb. Kui kellegil on kogemusi..oleks päris huvitav teada saada.

Comment

Originally posted by vill147@Jan 16 2005, 23:36
              kas peale kokkupanemist see ISO siis ka korralikult tööle läheb. Kui kellegil on kogemusi..oleks päris huvitav teada saada.
              varsti saad, läheb ühe 1,45GB ISO plaadile (plaatidele) ajamiseks, eks näis mis välja kukub

Comment

ei ole võimalik et teed tükkideks ja siis küsib insert CD1 või CD2 jne, sest see küsimine sooritatakse mängu setup programmi tasemel nii et sa peaks setupi ümber progema.
                Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                * Toitelüüdid
                * Kõlari kummilõdvik
                * Elekter
                * Kõrvad
                * Naabri närvid

Comment

Originally posted by v6sa@Jan 17 2005, 19:00
                  sa peaks setupi ümber progema.
                  ple probleemi! kui hakkama saan, kriban õpetuse kah, aga asja peab tõesti nii plaatidele saama, et ikka saax hiljem korralikult installida
                  edit: SIIN tegelt midagi on juba

PS! toorikud on väga odavad, alguses saab katsetada ja puha

Comment

kui saad hakkama siis kindlalt kirba õpetused ülesse

Comment

No ainuke võimalus on see värk siis pärast plaatidelt uuesti kettale kokku kopida ja siis sealt installida. Kõik see on aga paras jama.

Comment

ühe asja sain tiada kuda saab
                        see siis nii et vinrariga pakida see kokku seal saab kusgil valida kui suured piavad plaadid olema või midagi sellist ai selle winrariga teha:S
                        aga see ei ole ikka see mida tahaks
                        kui keegi saab teie lahenduse siis pliis õppetage mind

Comment

Working...
                        X