Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Serveri poolt keelatud sait

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Serveri poolt keelatud sait

Põhimõtteliselt on asi nii, et kooli serveris on keelatud osadele saitidele juurdepääs (nt hotmail.com jne)
    Ma sain küll kasutada hotmaili läbi enda arvuti (remote desktopiga) aga see suht tülikas, äkki keegi teab mõnda saiti, millega saaks teisi saite vaadata niimoodi?
    Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

64.4.32.7 ka keelatud?

Comment

kui on keelatud, siis on keelatud, kool on õppimiseks mitte msnis passimiseks jms jamax. niisama ei keelata midagi

Comment

Kui ei saa, siis ei saa.
        Ise ka osad kohad ära blokeerind, kuid osad tarkpead leiavad ikka võimaluse.
        Parem ära häki. Võid võrguadminnile suure jama kaela tuua ja regulaarset õppetööd segada . Näiteks stiilis võrk maas , aga õpe reaalajas ja veebipõhine.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui ei saa, siis mingitmoodi saab alati.
          Märksõnadeks võiksid olla hosts fail, browseri seaded, proxy, tunnelid.
          Kui selles arvutis on failisüsteemiks NTFS, siis alusta pigem ssh tunnelitest.

Kogu vajaliku info leiad siit:
          http://www.zensur.freerk.com/

Nii, et hari ennast. Ka see on õppimine.
          Edu.

Comment

Originally posted by pitbull@Jan 11 2005, 14:58
            Kui ei saa, siis mingitmoodi saab alati.
            Märksõnadeks võiksid olla hosts fail, browseri seaded, proxy, tunnelid.
            Kui selles arvutis on failisüsteemiks NTFS, siis alusta pigem ssh tunnelitest.

Kogu vajaliku info leiad siit:
            http://www.zensur.freerk.com/

Nii, et hari ennast. Ka see on õppimine.
            Edu.
            Suured tänud

PS!! Kui ma oleks küsinud, mida koolis teha tuleb ja mida mitte, siis oleks ma vast õppelajuhataja poole pöördunud..

Comment

mina käin oma koolis, kus rate.ee jne ära keelatud on, SSH kaudu lynx'ga... asi küll tekstipõhine, aga kirjad ja muud jurad saab ära lugeda

Comment

Teiesuguste tüüpide pärast kogu see eetri läbustamine toimubki, ega ilmaasjata ei keelata ära teil selliseid tegevusi. Kool on haridusasutus ja õppekeskus, mitte mängutuba. Siiski kui te siin targemad sellid midagi välja seedite, siis ärge õpetage teistele kuidas seda teha.
                -

Comment

Leidsin 2 turvaauku, kooli firewallis..
                  mõlemad said Adminnile ette näidatud ja tänutäheks on minu useril õigus kõiki saite kasutada

Comment

Working...
                  X