Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Video töötlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Video töötlus

Terv.

otsin siis vabavarana liikuavaid video töötlus programme, tahan et kvaliteet oleks hea ja ka põhi töötlus omadused oleksid ka, kui keegi teab mõnda siis palun andke nimi või link.

PS: windows movie maker ei sobi kuna sellel kvaliteet natuke halb ja ta mul ei tööta ka miskipärast.

Kardan, et selliseid asju pole olemas, mis tasuta oleks ja kvaliteet ja muu normaalne oleks, ise ka otsisin ja katsetasin mõni aeg tagasi päris palju. Praegu mul kasutusel Pinnacle ja Ulead kordamööda, nendegagi parasjagu jama.

Comment

ise kardan sam, mul vahepeal oli ka pinnacle 7 või 8 aga need on kuhugi ära kadunud ja nüüd sain ma WMM ka tööle ja ilmselt tuleb ikkagi sellejuurde jääda

Comment

Originally posted by Mudelist@Jan 11 2005, 16:18
        Terv.

otsin siis vabavarana liikuavaid video töötlus programme, tahan et kvaliteet oleks hea ja ka põhi töötlus omadused oleksid ka, kui keegi teab mõnda siis palun andke nimi või link.

PS: windows movie maker ei sobi kuna sellel kvaliteet natuke halb ja ta mul ei tööta ka miskipärast.
        virtualdub, avisynth
        GSM: 5039624

Comment

Terv. jälle, sain endale PCTV 9 trial versiooni, see aga võtab ainult dv formaadis pilti vaja oleks aga et ta võtaks s-videost, seal on see võimalus olemas küll aga mul ta ei luba seda kasutada, kas keegi oskab aidata?

Comment

Pead vist silmas "Studio 9"-sat? Mis TV kaart sul on, kas on ka Pinnacle oma, või on mingi muu, ega kogemata juhet videokaardi s-videosse ei pannud TV asemel? mis ütleb, kui ei lase kasutada?

Comment

see on selle 9 ver. 30 päeva ver.. mul on muidu pinnacle tv kaart kus saab telekat vaadata, sinna käiba ka see sama s-video kaabel, seal studio9 on küll sihuke võimalus olemas: seal üks dropdown menüü, seal on aga ainult DV võimalus, peaks olema ka s-video . aga ei ole
              nats segane texst

Comment

kõigepealt pead sealt rippmenüüst valima DV Camcoderi asemel Pinnacle PCTV PCI. Siis sellest nuppust tuleb väike menüü lahti, kus saad valida S-video. Ise ka otsisin seda esimene kord taga

Comment

selles see probleem ongi et ta lseb ainult DV Camcoderi valida sealt

Comment

Siis küll. Ilmselt peaks TV kaardi softi(PCTV mitte Studio9) uuesti installima.

Comment

Võimalik, et pead ka Studio9 uuesti installima. Mõni programm otsib installi ajal erinevaid capture variante ja kui leiab ainult Firewire DV kaamera jaoks, siis sellega piirdubki...TV kaarti ta lihtsalt ei "näe".

Comment

jess! töötab pinnacle kaardil oli minig draiverite jama vms. ja nüüd töötab

Comment

no krt küll... kord töötab kord ei tööta, pilt on ka mustvalge mida veel?

Comment

Capture tasub ikka VirtualDub'iga Huffyuv koodekit kasutades ära teha ja siis alles misiganes progega seda lõigata-kleepida.
                            Äkki WMM ei tööta seepärast, et sa ei saa kaardist piisavalt head pilti kätte? Kui BT878 kiviga kaart, siis aitab btwincap.sourceforge.net lehelt alternatiivne draiver, see originaalne brooktree windows nt draiver, mida conexant windows 2k-xp'sse portis, ei kannata kriitikat.

Comment

Virtual Dub on minu meelest päris hea ja ka vabavara

Comment

Working...
                              X