Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

moodsam DVD kirjutaja ja P1 raud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

moodsam DVD kirjutaja ja P1 raud?

Terv!

Kuna taoline Sony DVD-kraapija On-Offis kõigest kolmekohalise summa maksab (Nero soft kaasas), tõttasin ostma. AGA mis vahib mulle vastu karbilt? Nõutavad: P3, 800MHz, 256Mb RAM ning suisa "Aknad 2000" OS.
    Mu koduse kasti parameetrid hoopis teisest ajastust (P1, 133MHz, 64RAM ning W95). Kas ülalmainitud nõudmised on vajalikud vaid Nero 6.x.x jooksutamiseks? Et ehk on mingeid alternatiiv-softe, mis mu masinat nähes karjuma ei hakkaks? Sest IDE auku nad ju niikuinii satuvad - masina jaoks pole ehk vahet, millega ta täpselt suhtleb selle augu kaudu? Teisisõnu - et ega raua taha asi ilmselt ei jää?
    Ehk tuleks Linuxi (Debiani) pääle mõtlema hakata - kui sellest tolku oleks. Või tuleks mõne teise tootja ROMi poole vaadata?

Ette tänades asjalike arvamuseavalduste eest,
    Teet

edit: kui nüüd päris aus olla, oleks esialgu tarvidust vaid CD-R kirjutamise järele - et kui mõni Sony-sõbralik mu massinat aktsepteeriv programm vaid neid oskab teha, oleks ma esialgu rahul.
    ...varsti saavad juba passiivelementide nimed selgeks

Esiteks pole see 900.- seal mingi imehind. Kõikjal sellise hinnaga saada.
    Selle p1 masinaga dvd'd küll ei kirjuta. Ei aita ka teiste progede proovimine. Tuleb lihtsalt rauda uuendada.

Comment

Kui asi oskab ka kirjutamist jätkata, siis läheb ta kindlasti kaitsereziimi koguaeg ja niimoodi jupiti kirjutab ka plaadi lõpuks ära. CD kirjutamiseks minuteada kõik asjad tänapäeval võimelised nii tegema (igasugu smart-burn jne värgid), DVD kohta ei oska öelda. DVD kirjutamine oleks aga vanade ATA liideste otsas väga mõttetu tegevus, sest see võtaks lihtsalt terve igaviku. CD kirjutamine sellise asjaga võiks täitsa kõne alla tulla, 4x kiirusega on isegi ATA66 liidese otsas kirjutatud päris palju plaate.
      Nero6 ei ole mõtet aeglastel masinatel kasutada Nero5 jookseb palju paremini IMHO.

Comment

Working...
      X