Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Surround

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Surround

Tere vajan abi,mõtlesin,et teeks koju surroundi.Niisiis mul arvutis mingi cmedia helikaart panin ta 4.1 süsteemis tööle,et siis kaks kõlarit esi ja kaks taga.Mõlemal võimud taga.Kui filmi vaatad siis sealt mingit efekti küll ei tule,no ma mõtlen et näiteks kui keegi taga karjub siis peaks see ju tagant kostuma.Aga mul tuleb nagu 2 kanali süsteemis,kõik kõllid töötavad ühesuguselt.Äkki on keegi targem ja oskab aidata.

Selleks et surround -i saada, peab esiteks see filmis sees olema, teiseks peab seda ka soundikaart oskama lahti harutada. On ju erinevaid tüüpe: ProLogic, Digital ...
    Head susserdamist !

Comment

millest ma siis alustama peaks.Helikaardi see demo programm töötab,siuksed efektid on.Aga filmidega pole midagi.

Comment

Kas filmid on DivX või DvD na
        Enamus DivX filme ei sisalda mitmekülgset heli :angry:
        Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Heli peab filmil olema .ac3 formaadis, siis võib olla tegemist surround'ga, aga ei tarvitse. Kui .mp3 heli, siis alati kuni 2 kanalit.
          Lae endale tasuta AVICodec: http://avicodec.duby.info/ sellega näed, mis formaadis heli on filmis kasutusel ja muudki huvitavat infot oma video kohta.

Comment

Mingit moodi see asi töötab aga mitte õieti,arvan et asi helikaardis peab sebima SB audigy 2

Comment

SB live kaardil sai mp3 küll mängima kõikidesse kõllidesse aga kvaliteet langeb
              (solgib sellegi ära)
              Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Kas keegi pakuks live (5.1) soundi test musaplaati(nagu poodides) kasvõi dvd-na.
                Või teab keegi linki kust selliseid heli/helijuppe allalaadida saab?
                Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

http://www.kellyindustries.com/sounds.html

Comment

Working...
                  X