Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jamps ei lase end kustutada!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jamps ei lase end kustutada!

Nii selline julla kargas näkku!

Ei lase sellega midagi teha, safe modes proovisin, norton commanderiga proovisin, abi polnud.

Adminnide jms õiguste jama ei tohiks olla, op. süs. on Xp pro

http://www.pilt.ee/photo/292597/5711332/

Kuidas siis lahti saada???

Arvatavasti mingi programm kasutab seda.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

mis m6ttes kargas n2kku, minuarust on see nagu systeemifail ja peabki olema vist. mul kah see aga ple seganud mind.
      kaustal on ka mingi imelik nimi.
      mis Sa arvad et mingi spyware we?

Comment

See tuli miski progrega kunagi, kõigest muust sain lahti kenasti aga see jäi sinna tilbendama.

Comment

minul oli mingi ..rebaste0.exe.. väga tüütu arvan, et spioonivara
          Kustutasin ta ära nii
          kõigepealt käima tegumihaldur siis leidsin selle kausta kus see,,rebaste0,, asus(minul program filesis kaust nimega ,,webrebaste,,)
          siis tegumihaldurist lõpetasin tegumi ja kohe kustutasin selle kausta ka
          Tüütu oli see, et ta tekitas end uuesti ja aeglustas mu vajalikke toiminguid
          p.s. nett tagant ära
          Praeq ok.
          Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

See fail (PCHSVC.DLL) on Microsofti toode, täpsemalt Microsoft PC Health Service Holder.

Comment

No jah seda ta tõesti on aga sellest pole suurt abi et tast lahti saada ju.

Comment

nii saad kindlasti lahti kui teed formati

Comment

A no jah format c see kõige vastu ravim. Aga heakene küll, eks peab leppima sellega et pisipehme aken suudab selliseid kärusid keerata.

Comment

huvitav mind see dll küll ei sega , ta on ainuke mis seal kaustades on, kui ära kustutada jõuga siis saad hiljem veel rohkem erroreid ja xp vingub kus mu dll on.
                    maitce asi&#33;
                    aga jah, mul läheb ka ketas formatile niikuinii varsti, niiet saan j2lgida hiljem, mis selle sinna topib.

Comment

Probleemist küll veidi raske aru saada, aga eeldusel, et sa ise mingil põhjusel ei taha seda faili ära kustutada, jääb mulje, et see error hüppab iseenesest lahti mingil ajal? Sellisel juhul peaks msconfig&#39;ist mitte microsofti programmid järkjärgult kinni panema, siis peaks teada saama, mis programm seda faili kustutada püüab, kui asi selge, siis teised jälle tööle tagasi panema. See ei pruugi aidata, aga võib aidata, igaljuhul peaks sellest alustama.

Comment

Working...
                      X