Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

naljakas viga arvutil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See jama tuleb toite kaudu sisse ja seepärast juhtmete asukoht jms värk ei mõjuta. Loomulikult tasuks eeldada, et kõiksugused sisendid on mute'tud (sh see analoog-cd-audio) ja mingeid erilisi lollusi pole tehtud. Kui toitepinge ei ole piisavalt hästi stabiliseeritud, siis seadmed voolu tarbides tõmbavad natuke pinget alla ja kõigutavad seda niimoodi. Kui helikaart võtab sealt samast voolu, siis see muutus lihtsalt liidetakse helile juurde. Aitab mõnel juhul parem toiteplokk, enamasti emaplaadi vahetus. Mõne emaplaadiga on asi nii hull, et nii integreeritud kui ka pci siinidesse pandud helikaartidesse tuleb see põrin sisse.

offtopic: kui jutt juba emaplaatidele läks... eile pidin paigaldama sellist atx plaati, millel olid esipaneeli nuppude otsad pandud sinna printeri pordi taha... suuremat lollust annab otsida

Comment

Mul oli eelmise, ja on ka praeguse süsteemiga sama jama. Enne oli integreeritude heli, nyyd on sounblaster audigy 2, enne oli epoxi, nyyd on inteli emme. Toide on preaegu chieftec. Ainuke ühendav lüli on usb hiir. Niaj. Ja see heli (surisev, krõbisev, karbin, vilin) tuleb emaplaadist. Nali on selles, et seda konkreetset kohta ei ole võimalik ülesse leida. Vbl on see emaplaadile integreeritud speaker või kondekad! Helikaarti ma ei süüdistaks. Muidu leidsin netist teisteseas ka sellise lingi link, ja see EMI, ja maandamise värk võib seda asja ju ka põhjustada, või mis te teadjad sellest arvate? A muidu ma ei ole yldse viitsind seda viga parandada, nii et ma ei tea!
      edit: ja see krigin tuleb just hiirega, mitte ainult scrollides, vaid ka näiteks akent nihutades, keirmisriba kerides, jne. Ja samal ajal monitooring näitab prose hüppelist tõusus, nii et jah!! Krt, ma ei viitsi sellega tegeleda!

Comment

no minul on aidanud CD ja helikaardivahelise juhtme varjestamine ehk siis üks tiir ümber ferriitrõnga ja kombes, vaikus majas. Samuti ferritrõngas ümber pinjuhtmete (need mis tulukesi esipaneelil vilgutavad)
        -

Comment

vanal AMD-l on juba olemas need ferriitrõngad, aga uuel AMD-l pLe uurinud veel.

Comment

mul oli siis amd duron 800 MHz

Comment

Uuematel mobodel võib BIOS'is kohata 'Spread Spectrum' valikut. Selle aktiveerimine vähendab tekkida võivat elektromagnetilist interferentsi.

Comment

Working...
              X