Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probla filmide vaatamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probla filmide vaatamisel

mul,selline probleem ,et pane arvutile teleka järgi ja kõike ilusti näeb telekast ,aga kui panen arvutis filmi mängima sis monitori peal näitab filmi ,aga telekas on must koht ,et nagu kuidas ma selle ära saan

seadete alt piaks saama teha nii et näitaks filmi telekas ja siis monitoril ei näita.

Comment

vaata videokaardi seadeid......kindlast PAL/B....

Comment

Tuleks otsida video overlay settingut. Osad filmivaatamisprogrammid aga ei toetagi seda. Kindlasti toetab tv-out overlayd windows mediaplayer. Osadel programmidel aga tuleb aga see setting eraldi ära märkida (bsplayer).
        Igal plussil on omad miinused

Comment

mul oli ka sama jama, vaata video kaardi seadeid ja katseta ning otsi.

Comment

Mul oli sama asi- videokaardi settingust- overlay controls> full screen device>secondary display. Siis näitas telkust täis formaadist pilti ja arvuti oma võin ära peita.

Comment

minuarust oleks kõige mõtekam kasutada Dual View, see selline lahe värk, et telekasse paned filmi ja ise istud kasvõi netis. aga setingutes soovitaksin valida Italian PAL/B varianti, see on siiamaani alati parimat pilti edastanud

Comment

aga setingutes soovitaksin valida Italian PAL/B varianti, see on siiamaani alati parimat pilti edastanud
                Arvad, et Itaalia PAL/B on kõige vingem? :P
                PAL/B ise on oluline, ja Itaalias see süsteem lihtsalt kasutusel nagu enamustes teistes Euroopa riikides.

Comment

olen sinuga nõus

Comment

Working...
                  X