Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2 küsimust ühes.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 küsimust ühes.

esimene küsimus: varem oli nii, et kui mingi lingi peale vajutasin kus oli mingi fail tõmbamiseks, siis pakkus akent, kus oli valik kas open või save, aga nüüd seda enam ei ole, paneb kohe ise automaatselt open, ja tõmbama (ja seda tean ka, et parem hiireklõps->> save as annab sama effekti, aga ma ei taha nii, eelmine variant oli parem) kuidas siis seda parandada, oskab keegi?

ja teine küsimus, millega iso faile lahti teha. sain siin plaadi peal juuniorile mingi mängu, aga iso laiendiga teine...

ISO-d saad lahti ka WinRAR-iga, ple mingit suurt win-isot vms tõmmata , seda esimest probleemi olen kogenud, kuna v6tsin juhuslikult linnukese kastist: "Always ask before opening this type of file" ja siis hakkaski aint tõmbama ei saand valida ega midagi, kust seda maha saab v6tta seda ei tea, olen lihtsalt lasknud wini yle, Ju ta kuskil IE seadetes on, sõltub mis brauserit kasutad.

Comment

Esimese probleemi lahendus:

Windows Exploreri(mitte Internet Exploreri) aknast Tools-Folder Options... File types. Sealt valida, faili tüüp ja Advanced alt linnuke kasti "confirm open after..."

Comment

IsoBuster on päris hea
        <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

tänud. esimene ja teine mõlemad lahendatud põhimõtteliselt. aga kust ma saaksin sellise pakkija mis isosid pakiks? mul on WinZip, kas on mingeid tasuta progresid mis isosid ümber lasevad?

Comment

Isosid saab teha misiganes cd-kirjutamisprogrammiga, mis toetab virtuaalsele seadmele kirjutamist. Näiteks nero&#39;l valid image recorder, teed plaadi valmis ja vajutad burn, siis küsitakse faili nime ja tüüpi, tüübi valid iso ja saadki iso-faili. Iso on põhimõtteliselt cd sisu koos failisüsteemiga ühes failis. Sinna sisse lähevad ka igasugused buut-sektorid jms asjad, mis niisama kaduma läheks.

Comment

kahjuks puudub CD-kirjutaja (järelikult ka vastav programm)

Comment

daemon tools äkki

Comment

ise ka tuline IsoBusteri kasutaja, väga bro asi minu arust ja kas mitte IE seadetest Advanced tab all ei saanud kuhugi seda linnukest ette tagasi teha?
                  -

Comment

esimene punkt täiesti korras. teisele pole veel jõudnud progret tirida, krooniline ajapuudus teadagi.

Comment

Ega neroga iso&#39;de tegemiseks ei pea olema kirjutajat&#33;

Comment

niipalju kui ma näinud olen, siis pole CD-kirjutamis programmid mitte väikesed.

Comment

Aga iso tegemiseks on just cd kirjutamise programmi vaja&#33; Suurem osa programmist on selle iso kokku keeramine ja ainult pisike osa on see, mis pärast selle iso kirjutab plaadile maha. Iso fail on põhimõtteliselt bait-baidilt koopia plaadist.

Comment

arvan et proovin elektriku varianti, st. et hangin winrari endale.

Comment

Working...
                            X