Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

infrapuna vastuvõtja COM porti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

infrapuna vastuvõtja COM porti

nii sai kunagi ostetud IR vastuvõtja COM porti tevalost. windowsis sain käima Girderi ja IgorPlug SHF 56 pluginaga, settingutega COM1 ja DSR. Nüüd tahaks sama asja linuxis käima saada. Selleks tõmmasin LIRC-i ja kerneli source. Linux on mul praegu Debiani põhine Ubuntu linux 4.10. Jooksutasin LIRC source kataloogis ./setup.sh ja siis seal olid valikud et mida kompileerida. Driver Configuration -> Home brew (16x60 UART compatible serial port) -> COM1, IO=03f8 ja IRQ=4 nii nagu windowsiski. Sain siis kompileeritud lirc_serial mooduli aga modprobe või insmod-iga ütleb et device or resouce busy ja mingil hetkel ütles et port 0x3f8 oleks nagu kasutuses ja et ei saa avada. Samas mul ei ole mitte ühtegi muud asja mis kasutaks COM porti (hiir on ps/2). Keegi oskab öelda milles probleem?
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

Linuxit nii põhjalikult ei tunne aga kas proovisid COM2 porti? Äkki ta ikka eeldab mingit hiirt vms. COM1-s?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ma sain käima ubuntul oli kernelisse kompileeritud serial pordi tugi, see tähendab et justkui oleks laetud moodul com porti kasutama, vabastamiseks piisas apt-get-iga tõmmata setserial ja anda käsk #setserial /dev/ttyS0 uart none
      Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
      * Toitelüüdid
      * Kõlari kummilõdvik
      * Elekter
      * Kõrvad
      * Naabri närvid

Comment

Working...
      X