Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CD-R ilt kadusid andmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD-R ilt kadusid andmed

Kirjutasin Neroga CD-R ile lisaks mõned pildid. Pärast sada pole varasemad pildid enam nähtavad. Kas saab veel kuidagi seda korda.

minu arust ei saa. Endal juhtus sama jama
    http://rally.planet.ee

Comment

saab küll!! tõmmad omale IsoBusteri vms programmi siis ta näitab sul seal data tracke, sinu puhul oleks siis kaks tükki neid, ja extractid lahti esimese tracki. see kirjutatakse arvatavasti ISO-na selle pakid siis ntx WinRAR-iga lahti
      Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
      * Toitelüüdid
      * Kõlari kummilõdvik
      * Elekter
      * Kõrvad
      * Naabri närvid

Comment

Tänan kõiki vastajaid. Juhtus nii et andsin CD ühe tuttava kätte ja ta helistas et sai juba korda. Vist nero abil. Kuidas täpselt, ei jõudnud telefoni teel pärida.

Comment

Win98SE-ga trehvasin kunagi järgmisele variandile:

My Computer -> CD seade -> Properties -> aknasse tekkival lehel võimalus selleks korraks valida eelmisi kordi sama põletaja puhul (toimib ainult CD põletajaga seadmes).

Kui CD-d ei põletata lõpuni, siis tuleks valida '(Continue) Multisession Disk', siis on alati kõik ühes aknas näha. Olen teinud ca 35 sessiooni ühele CD-le (kõik ühes aknas), oleneb muidugi megabaitidest.

Comment

Põletajaga masinad tavaliselt oskavad ise ka eelmisi sessioone vaadata. Tavalised mõnikord ei oska, kuid peale viimase sessiooni kirjutamist ja plaadi sulgemist peaks jälle saama.

Comment

oli endalgi mingi jama kirjutajaga, plaat hakkas t2is saama, imelikud hääled tulid vahepeal, kiskus hoo maha ja ikka midagi kribas, siis panin Stop aga tuli hoiatus et kui preagu katkestad ,siis võib plaat muutuda kasutuskõlbmatuks, Nerol õigus, avasin siis Minu arvutist selle cd romi ja tõesti tyhjus, siis panin Cancel ja krõbistas edasi ja tegi edukalt asja ära. Aga enam vist ei tasu midagi peale lasta kui ruumiga kitsas juba. seekord vedas.

Comment

Jep, My computeri all võtad CD-romi propertisi, seal saad valida sessioonid, mida oled ka eelnevalt kirjutanud. Mul oli ka nii, tegin restardi siis hiljem näitas kõiki asju.
                <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Working...
                X