Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

monitor virvendab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

monitor virvendab

selline probleem ,et monitor hakkab vahel virvendama.(nimodi nagu ussid liiguksid)asi peab arvutis olema sest et teise arvutiga ei virvenda

Maini ikka midagi arvuti ja kuvari kohta rohkem. Mis videokaart, kuvar,...jne.
    Niimoodi ei oska keegi aidata.
    Stiilis "mul arvuti ei t88ta" kysimused yldjuhul vastuseid ei leia.

Comment

pakun et molu vajab demagneetimist.

Comment

Ära räägi telefoniga siis monitori juures. mul ka nii, kui ma telefoniga räägin.
        <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Võib videokaardi kala olla, kui väriseb liiguta seal suuremaid konte.
          Mul juhtus nii kui tegin video Vmodi ja ei viitsind pinget siluda.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Võib ka toiteploki peatsele kustumisele viidata. Proovi teise toiteplokiga, kui võimalust on.

Comment

welcome to the matrix :P

tõsisemalt: pane toite juhtme peale mingi raskus, ei tea mida see aitab aga mind mitu mitu korda aidanud
              <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Võibolla segab miski ...

Möödunud sajandil (mis kena väljend ), kui sai jookutatud 386-t, kasutasin kehva elektrivarustuse tõttu vene lampteleritele mõeldud 315W stabilisaatorit. Kui see oli molule liiga lähedal, hakkasid ekraanile tekkima sigri-migrid.

Siit võib teema püstitaja teha mõttearendusi igasugustele "väljadele".

Vead on alati lihtsad kui nad on üles leitud .

Comment

ma arvan et asi on sul videokaardis või siis hertsides monitoril, mis kaart sul on?

Comment

alla 60Hz peaks vist virvendus päris kõva sees olema. Muide mul olid kunagi S30d molu kõrval ja varsti oli pilt kõver ja värviline :/ Hiljuti segas pilti ka natuke kõlarites olev toiteplokk.

Comment

Sa ju ise nimetasid võimaliku põhjuse: pinge tõstmine videoprotsessoril&#33; Regulaator ei vea seda võimsust vist välja. Võimalik, et lisalüüt regulaatori väljundis aitaks (1000uF/6V)
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                      X