Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Olin netis, otsisin mingile mängule seriali ja järsku labist hakkas all paremas nurgas microsofti beta viiruse tõrje mingit stuffi blokkima ja siis enam ie ei tödanud
mis ma nüüd teen?
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP).
bla bla bla
muid opera/msn on ok
ma arvan et ie sai ära blokitud või midagi O.o
tehtud, arvutil muidu täica uus windows ja format c tehtud
kohe kui installitud sai läksin crackspider.net ja otsisin nfsugle seriali, sealt hakkasid mingid värdjad sisse ronima ja see windowsi värk neid blokima, kui nendega valmis sai siis iel enam ühendust ei antud :/
Kui sul XP on, siis järsku SP2 aitab, õige oleks muidugi kohe alguses sp2 peale lasta, aga järsku aitab, kui pärast teha. (Kui sul on muidugi selline olukord)
krt see SP2 kah on kah, nagu täielik blocker, mitte miski ei taha sellega töötada, paljudel sellega probleeme olnud, endal ple installitud ega installi kah, sa käi masin ntx F-prot-i, adaware jms üle, siis restart ja peaks OK olema
Comment