tegin, ei aidand
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Internet Explorer
Collapse
X
-
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]Palun juba ette vabandust kui jutt teile liiga rumal tundub. Aga mina, võrdlemisi algaja, olen kaks korda abi saanud XP süsteemitaastest.
Tarvikud>Süsteemiriistad>Süsteemitaaste. (Mul on XP HE eestikeelne) Sealt saan valida mõne kuupäeva, mil masin veel hästi töötas. Ja selle kuupäeva seisu siis taastan. Kõik pärast seda kuupäeva sisse tulnud pahad asjad, mis tööd takistasid, saab nii välja rookida ja värk hakkab käima nagu muistegi.Sõeludes saab vili selgeks !
Comment
-
Originally posted by pentagrid@Jan 25 2005, 22:46
... olen kaks korda abi saanud XP süsteemitaastest.
Tarvikud>Süsteemiriistad>Süsteemitaaste. (Mul on XP HE eestikeelne) Sealt saan valida mõne kuupäeva, mil masin veel hästi töötas. Ja selle kuupäeva seisu siis taastan...
Olen ka teinud System Restore'st ja registrist väljundeid. Ehkki taastamist pole siiani vaja läinud on edaspidi kindlasti lihtsam kergemaid jamasid likvideerida.
Kui System Restore'st on väljund tehtud, siis võib isegi XP diskettidelt käivitades taastada (kui masin ei võta muidu vedu). Juhend Microsoftil olemas.
XP SP2 + MS Spyware beeta on toiminud väljalaskmisest saadik kenasti iga päev.
Formattida oskab enamus, aga katsume kasutada ka OS'i ostmisega kaasaskäivaid kinnimakstud võimalusi.
Comment
-
ma ei saa aru mida te vingute!! tõmmake Mozilla Firefox ja rahu maa peal. www.mozilla.orgMis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
* Toitelüüdid
* Kõlari kummilõdvik
* Elekter
* Kõrvad
* Naabri närvid
Comment
-
Hmmz, miks küll seda Firefoxi nii taevani kiidetakse, aru ma ei taipa.. Asi iseenesest pole paha, aga ka mitte midagi erilist. Ise hindan kõige kõrgemalt Operat aga kui IE mootor meeldib, siis on suht asjalikke sellel baseeruvaid browsereid ka, tööl näiteks kasutan Avant Browser'it, mis on küllaltki pandav proge. Spy'de ega pop-up'idega probleeme pole olnud.
Comment
-
Originally posted by Lemmy@Jan 30 2005, 07:24
Hmmz, miks küll seda Firefoxi nii taevani kiidetakse, aru ma ei taipa.. Asi iseenesest pole paha, aga ka mitte midagi erilist. Ise hindan kõige kõrgemalt Operat aga kui IE mootor meeldib, siis on suht asjalikke sellel baseeruvaid browsereid ka, tööl näiteks kasutan Avant Browser'it, mis on küllaltki pandav proge. Spy'de ega pop-up'idega probleeme pole olnud.
kõik ie mootoril baseeruvad junnid on samamoodi vigased.
mõningatest vähemmainitud firefoxi lisamugavustest:
tabed browsing on paljudele tuttav. kas te aga seda teadsite, et menüüs on käsk, millega saab korraga kõik tabid ära bookmarkida. väga mugav, kui otsisid netist midagi, 10+ akent lahti ja vaja masin kinni panna v. restartida. samuti on võimalik kõik ühes kataloogis leiduvad bookmargid ühe liigutusega uuesti avada.
soovimatud pop-upid või teatud saitidelt laetavad pildid saab praeguste vahenditega ka ie-l ära keelata, kuid nt. delfit lugedes ekraanil ringironivate flashiplärakate vastu see ei aita.
abiks on "Documents and Settings\<user>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ default.???\chrome\userContent.css" faili kirja panna content-i, mida ei näidata.
näiteks:
*[src*="http://reklaam.www.ee"] {
display: none !important;}
vaata ka http://www.mozilla.org/support/firefox/adblock.html
mina kirjutasin enamike eesti uudisteportaalide jaoks omaette reeglid, mis korjavad ära nii vilkuvad reklaambannerid, kui ka uudiste *keskel* ja *vahel* leiduvad reklaamikastid. oluliselt puhtam ja mõnusam on lugeda.
võib-olla saab neid asju ka operas realiseerida, kuid tegu on kommertsproduktiga ning ma ei soovi ei reklaami vahtida ega ka veebibrowserit (sic) kräkkida.GSM: 5039624
Comment
-
Originally posted by Hazar@Jan 24 2005, 17:01
tehtud, arvutil muidu täica uus windows ja format c tehtud
kohe kui installitud sai läksin crackspider.net ja otsisin nfsugle seriali, sealt hakkasid mingid värdjad sisse ronima ja see windowsi värk neid blokima, kui nendega valmis sai siis iel enam ühendust ei antud :/
keri oma nfs-i kräkkidega ja beetasoftiga kusagile kopli multimeedia klubisse. hoiatus kirja.GSM: 5039624
Comment
Comment