Viimasel ajal olen tähele pannud, et masin tekitab tööaja jooksul jõhkralt palju selliseid exe faile protsesside alla. Peale mõnetunnist tööd on mõlemast failist kuskil 200-300 eksemplari. Protsessid jooksutavad mu nõrga masina lihtsalt kinni :/ Ehk saab need saadana dosi failid ära diliitida? Veider on see, et selöliseid viirusi ei leitud masinast :/
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
cmd.exe ja net.exe
Collapse
X
-
nu kustutada küll ei tohi!!! Need ei ole viirused!
cmd.exe on windows NT (NT4.0/2k/xp) ekvivalent command.com'ist dossi all. Ilma selleta ei saa sa mitte mingit dossi proget tõenäoliselt tööle.
net.exe on võrgu juhtimiseks vajaminev utiliit. Selle abil saab windooza smb-võrku sisse logida/välja logida/mappida kettaid/juhtida service'id jms
Äkki otsid oopis üles, misasi neid koguaeg käivitab ja parandad selle ära.
Mina alustaks viirusetõrje installist, kui seda veel ple. Kasvõi laseks üle ketta f-proti tasuta dossi versiooniga. Siis tõmbaks sellise asja nigu Lavasoft Ad-Aware ja skänniks sellega ka üle. Kui see ka ei aita, tuleks vist registrit natu läbi otsida. Ja siis igaks juhuks ka task scheduleri, äkki mingi asi sinna midagi toppind.
-
Igasugu ise startivaid asju saab leida msconfig'i abil. On akende koosseisus, tipi vaid RUM'i all nimi sisse ja uuri, mida ta leiab.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Jah, ta otsib ka hoopis vastikumaid nuhk-programme (Gator, Alexa jt.)ja killib ära. Soovitan kasutada, masin hakkab kohe hoopis paremini tööle.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ei jöudnudki ad-awareiga tutvust teha kui juba leidsin mingi sellise asja nagu SpyBot. Vot kus seda tahaks kiita... freeware kah jne.
http://spybot.eon.net.au
...kui kellelgi huvi
Comment
Comment