Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kopp ees juba LCDdest , mida ma valesti teen?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kopp ees juba LCDdest , mida ma valesti teen?

tervitused kiviküla kanged mehed

olen juba mitmeid lcd mooduleid proovinud ära kasutada et arvutile lpt'sse panna ja ntx winampi loo nime kuvada,,, aga ei tea mis jama on ei saa kuidagi suhtlema teda

alati on ja jäävad lihtsalt täisblokid ekraanile ette ja ma oska enam mittemidagi teha

nagu mainisin olen proovinud mitmeid LCDsid

praegu ostsin ka 2*20 25 krooni eeest,.. näeb tutikas välja aga ei saa jälle

vanadega oli nii et kui lasin voolu peale siis tekkisid täisblokid ette ja vaikselt hakkasid ühest nurgast ära haihtuma.... ja teksti ikkagi ei saand sinna manada,,,, oeeh

igal skeemil mida vaatan on mingid erinevad ühendamised ja ei tea mida võtta aluseks

jah ma tean et siin foorumites on LCDdedest kõvast juttu ja google on ka mu sõber,,,

sänks
    suitsuandurid. temperatuuriandurid. liikumisandurid. põrutusandurid. magnetandurid. kiir andurid. klaasipurunemisandurid. kaardiga läbipääsusüsteemid. kaamerad. salvestid. turvaväravad poodidesse. GSM modemid. arvutivõrgud. TV-võrgud.

Joonista algatuseks täpselt see skeem, mille kohaselt ühendasid. Ehk seal mingi viga.
    PS. Aknad xp puhul tuli üks koodijupp lisaks installiida et LCD soft pordile ligi pääseks. Ilma temata ei saa mingit pilti ette. Koodi nime enam ei mäleta, ehk keegi tuletab meelde....
    Meelde tuli: "dlportio.dll"
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by joekidd@Feb 4 2005, 11:46
      praegu ostsin ka 2*20 25 krooni eeest,.. näeb tutikas välja aga ei saa jälle
      hangi mulle ka 25.- eest lcd
      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Hr.Erko38 külasta regulaarselt Tartus Anne turgu laupäeviti...

Comment

ei ole tartu elanik.
          äkki keegi tartu inimene oleks nõus asja ära ostma ja siis postiga saatma?
          hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

Originally posted by erko38@Feb 9 2005, 07:35
            ei ole tartu elanik.
            äkki keegi tartu inimene oleks nõus asja ära ostma ja siis postiga saatma?
            liitun :unsure:
            tahaks kah sellise hinnaga lcd-d

Comment

hängi siis laupäeva hommikuti autoturul kui tallinna elanik ... ma ostsin sealt 8krooniga helivõimendi ... (kuna polnud 10 krooni välja käia)
              MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Originally posted by l2r-r2d@Feb 10 2005, 23:28
                hängi siis laupäeva hommikuti autoturul kui tallinna elanik ... ma ostsin sealt 8krooniga helivõimendi ... (kuna polnud 10 krooni välja käia)
                räägi siis sellest imeriistast-võimendist mis 8.- said

Comment

Working...
                X