Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama modemiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama modemiga

Tegemist on SAGEM F@st 908 modemiga. Ühendus on Elioni Kodu ADSL, OP SYS on XP Home. Probleem on selline, et natuke aega internetis olles lööb arvuti ette et ühendust pole. Kordus valimisega ta ei ühenda. Kui võtan modemilt korraks toite tagant ära võtan läheb esimese sisse logimisega netti.

Kas kellelgi on sellise asjaga kokku puutunud? Ma otsinguga midagi sellist ei leidnud. Äkki oskate aidata? :unsure:

Ette tänades

Kas sa 165 oled helistanud?

Comment

Äkki oskate mind ikkagi ise aidata? Ma arvan et siin on targemad inimesed kui elionis. Mul on elioni teenindusest oma arvamus(teatud kogemused) <_<

Loodan teie abi peale

Comment

Originally posted by Slayer527@Feb 4 2005, 20:54
        Ma arvan et siin on targemad inimesed kui elionis.
        Arva ära, miks see väide mulle nalja teeb?

Kui oskad piisavalt asjalikult esineda, saad helpdeskist vähemalt veendumuse, et ADSL´i Elioni poolsed seadmed ja abonentliin on OK&#33; (või ei ole). Võib-olla oskavad isegi XP kohta midagi arvata, kui täpselt seletad, milles mure. Tasub proovida.

Comment

Tavaliselt on Elioni uuematel välistel ADSL modemitel tavaline trafoga toiteplokk, mis teeb 220 (230) voldi puhul üsna modemi enda tööpinge lähedase pinge, mis aetakse paika modemi sees step-down konverteriga. Arvutil ja monitoril on suhteliselt ükskõik, on see võrgupinge paarkümmend volti üle 200 või alla, siis sellise toitepõhimõttega modemid (hubid, switchid) võivadgi jääda lihtsalt "rippuma". Minu ADSL ühenduse puhul avaldus see siis, kui naabrimees otsustas järjekordselt keevitama hakata. ADSL modemilt voolu mahavõttes, saab ka "Elioni poolne ots" lõpuks "aru", et klient mitte ei niisama ei "vaiki" vaid on ikka päris "surnud". Paha asi on selle asja juures see, et paljudel juhtudel ei aita ups ka sellise toiteprobleemi puhul, mina läksin üle impulsstoitele.

SAGEM F@st 908 sai vist panna, nii USB, kui ka Ethernetti pidi arvuti taha, seega saab see "ühendust pole" avalduda mitmel erineval kujul.
          PS. mina ka ei julge Elioni helistada, nad hakkavad ju igasugu üksikasju küsima. :angry:

Comment

ma hakkasin mõtlema ühe asja peale. Kas BitTorrenti kasutamine võib seda ka mõjutada? Kui mu õde arvutit kasutab ta torrentit tööle ei pane ja tal on ühendus korralik. Minul jookseb torrent ja ühendus jampsib. On see äkki seotud? :huh:

Comment

Ei ole ka siin foorumeis selgeltnägijaid. Helista aga Elioni, kui selline halb olukord on, ja siis on vähemalt mingigi defekteerimisvõimalus olemas selmet siin huupi midagi pakkuda või teiselt poolt ülesandepüstitust muuta.

Comment

helistasin siis lõpuks (suure vihaga) elioni numbrile 165. (seal pidi muidugi ootel passima <_< ) Siis öeldi et nemad ei oska aidata (mis on loomulik <_< ) ja helistage tehnilisse toessa. Helistasin siis 8009966 (ja jälle ootasin). Sealt vastati et helistatakse 3 TUNNI jooksul tagasi ja antakse vastus. siiani olen sama tark kui enne......... :angry:

Comment

Mingist andmesidefoorumist lugesin, et mõned failivahetusprogrammid (eriti eMule) võivad asja kinni jooksutada, kui "kliente" kellelt tirid liiga palju. Mingi fail näiteks 300-l vennal ja kümne mindi pärast ongi nett maas. Seal oli küll jutt otseselt Trendnet (seebikarp) ruuterist. Võibolla modemiga sama kamm.

Comment

Originally posted by Slayer527@Feb 5 2005, 13:50
                    Helistasin siis 8009966 (ja jälle ootasin). Sealt vastati et helistatakse 3 TUNNI jooksul tagasi ja antakse vastus. siiani olen sama tark kui enne......... :angry:
                    Mida sa seal siis kurtsid, et "ühendus kaob lambist" või küsisid konkreetselt, et "hetkel on olukord, et ühendus on kadunud"? Ainult konkreetsele küsimusele saab anda konkreetse vastuse. Siiani ei ole sa ka selles foorumis kirjeldanud, milline "Kodu" lahendus sul on, kuidas on modem ühendatud arvutiga ja millise konkreetse veateate sulle arvuti annab.
                    Olen Eesti Telefoni ADSL Light ühendust kasutanud alates sellest hetkest, kui seda minu piirkonnas pakkuma on hakatud ja alati olen saanud konkreetsele küsimusele selle firma tehniliselt toelt konkreetse vastuse.

Moderaator on siin foorumis pannud üles kirjutise " (mida) ja kuidas targalt küsida", vaevalt, et see mall ainult Tevalo tehnikafoorumi selles arus rakendust leiab

Comment

no ma proovin siis natuke täpsustada. modemil on taga ainult üks arvuti, ühendtud on ethernati crossover kaabliga, arvuti ise on fujitsu siemens amilo k7600.
                      milline "Kodu" lahendus sul on
                      mul ei ole kodu lahendus. mu ühendus on elioni kodu adsl.

arvutiga hakkab juhtuma nii: kõigepealt klikates firefoxiga kuskile ütleb see et leht pole kätte saadav, siis lõppeb msnis veebikaamera vahendus ja lükkab msnist välja. siis ongi nii et enam pole netti. tuleb ette kordusvalimise aken. kui midagi veel vaja täpsustada siis palun küsige

mulle helistati nüüd siis tehnilisest toest tagasi ja öeldi et nad uurivad veel asja ja võibolla tulevad kohale kui vaja on.

Comment

ADSL&#39;iga pole tutvust teinud.

Kaks LAN kaarti ühendatakse omavahel ristkaabliga, aga kas sinu ühendus peab olema kindlasti crossover?

Comment

Kusjuures DSL modemi ja LAN kaardi vahele käib miskipärast jah ristkaabel. Omal kah nii.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Teatud modemitel käib see jah nii, olen näinud ka otsekaabliga, endal oli ristkaabliga.
                            eMule jooksutab lõdvalt kokku nii modemi kui ka ruuteri kui nö stt kraam. Modemite juhuseid olen just soomest kuulnud ja Nokia omadest aga mitte eestist, vb sul näkkas :lol: Anyway kas sul on olemas mingi tester, vaataksid palju sul see pinge seal seinas on ja kas kõigub, vähemalt siis saaks toite jama välistada. Muidu mitte mingit ühist mustrit pole et millal ja kui tihti kaob? Ntx lükkan MSN&#39;i tööle, olen 5 min ja kaob&#33; Võtan exploreri lahti ja koab või nagu sa seal firefox&#39;i mainisid. Kusjuures MSN teeb ka trikke vahest

Kas su masin ikka viirusepoistest puhas? äkki kukuvad sul eetrit ummistama

Offtopic: Mitteteadjatele siis, et kuldreeglina käib samaliigiliste seadmete vahele ristkaabel ja eriliigilistele otsekaabel.
                            samaliigilised siis kaks hubi, ruuter-hub, hub switch, võrgukas võrgukaga jne
                            Nüüdseks siis on switchid nii targad et kui vaja siis pööravad ise otsad ümber.
                            -

Comment

Muidu mitte mingit ühist mustrit pole et millal ja kui tihti kaob?

ainuke asi on see et Bit Torrent töötab

Kas su masin ikka viirusepoistest puhas? äkki kukuvad sul eetrit ummistama wink.gif

peaks olema puhas. kogu aeg töötab kaspersky anti-virus, mida uuendan iga päev
                              reeglina kontrollin igal nädalavahetusel arvutit täielikult kaspersky, spybot, spy sweeper ja spyware doctor programmiga.

ma ise kaldun arvama et asi ikkagi bit torrentis. tuleb vist ära kustutada. htkel ta mul ei tööta ja netiga probleemi pole. eks uurin veel

Comment

Working...
                              X