Viimased aastad olen kopeerinud CD-lt CD-le ja sellega pole probleemi, kuid probleem tekkis CD kopeerimisel HDD-le. Varajasemast mäletan, et HDD-le sai kopeeritud mitmeid plaate ja neid ka sealt vahel kuulates ja sobiva materjali kokkusaamise korral kõrvetatud CD-le. Oskab keegi meelde tuletada tegevuste täpset järjekorda. Kasutan Easy CD Creator 4.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
CD kopeerimine kõvakettale
Collapse
X
-
nu tavaline võte ei aita et CD peal select all ja siis kopeerid kõik ntx töölauale, ple elusees mingit spetsproget kasutanud plaadilt HDD-le kopeerimisel. kõik ainult puhas select all (või valikuliselt) ja paste. mis seal plaadil siis on et ei saa lihtsalt HDD-le kopeeritud? ka plaadile kopeerimisel ei tohiks probleeme olla. mis seal nii erilist?
-
Ee...velts tahab vist audioplaate kopeerida...see niisama copy/paste'ga ei õnnestu. Tarvis on mingi audio extractor programm. Neid on palju...ise soovitaks CD-DA Extractor nimelist. Tasuline, kuid trial versioon töötab teatud aja.
Kui Easy CD Creator-l ka plaatide "audio extraction" võimalus on, siis muidugi sellega. Järjekorda ei tea, pole kasutanud.
Comment
-
selge, on ka yks Easy CD Extractor, täiesti tasuta, Tucowsi lehel neid palju, extractib WAV formaati, mis just peakski audio plaadile sobima. Edasi siis ntx Neroga audioplaadiks. aga Nerol on ka olemas kohe selline kopeerimisvõimalus, aga kas ka audioplaadile, seda ple uurinud, lihtsalt ple vajadust olnud selle järgi. Aga kindlasti leiab ka Nerost mugavamaid/paremaid, maitce asi, ise sain cd-põletajaga kaasa, seepärast kasutan.
Comment
-
Originally posted by Slayer527@Feb 6 2005, 18:24
kõige lihtsam on kopeerida media playeriga. valid seal rip cd, õigetele lugudele linnukesed ette ja tõmbab!
Mina isiklikult soovitaks programmi EAC ehk siis Exact Audio Copy . Sinna juurde sikutad siis LAME MP3 kodeerija . Proge kasutab rippimisel seda sama veaparandust, mis heli kuulamisel ja üritab vigaseid kohti parandada (mida ei tee mitte kõik rippijad. Mitte mingil juhul ei soovita AudioGrabberit ja sellega kaasas olevat viletsat MP3 koodekit.
Muide, EAC on vabavara.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Tänan kõiki, kes reageerisid minu saamatusele. Sebastian sai asjast õieti aru, et tahan kopeerida CD audiot. Kuna olen 4aastat juba kasutanud Easy CD Creatorit, siis tean, et see sisaldab juba seda programmi ja ma olen seda varemalt kasutanud, kuid unustanud kuidas. Piisas nimetamast "Audio extraktorit" kui mälu taastus ja nüüd asi toimib.
Comment
Comment