Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Wordi dokumendi kujundamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wordi dokumendi kujundamine

Mul oleks tarvis Wordis teha mitu lehekülge, aga kuidas ma pean settingud panema, et välja printides tekiks nagu raamat, mida saab köita? :huh:
    Väljaprintida A4-i lehtedele ja hiljem pooleks murda

Vali: File -> Page Setup -> Margins -> Pages -> vali "Mirror margins"

Comment

Aga kas siis võib järjest kirjutada teksti? (Ei pea ise vaatama, et kuidas ta tuleks välja nagu raamat)

Comment

Originally posted by KEM@Feb 9 2005, 15:22
        Aga kas siis võib järjest kirjutada teksti? (Ei pea ise vaatama, et kuidas ta tuleks välja nagu raamat)
        jah, ise ei pea vaatama (mida kirjutad

Comment

Printer peab ka toetama seda süsteemi.
          -

Comment

millist süsteemi ta peab toetama? mul mingi ho laserjet

Comment

Originally posted by Deus@Feb 9 2005, 17:00
              Printer peab ka toetama seda süsteemi.
              Ei ole siin midagi printeriga seotud, asi täielikult word'i poolne. Edasi tuleb veel windowsi spuuler ja siis alles printer. Ainuke asi on selles, et su printer peaks oskama piisavalt servale trükkida - muidu võib serva ära jätta. Või siis paned servad piisavalt suureks.
              Pärast välja trükkides vali print odd pages, lase kõik paaritud lehed välja nii; siis paberipakk teistpidi printerisse ja print even pages - paarislehed samade lehtede teistele külgedele... Ja siis käsitöö - köitmine.

Ahjaa... väga hea on omada seda kooslust installituna: http://www.tehnokratt.net/stories/storyReader$103
              Mitte, et ainult saab pdf-faile aga nii on väga hea teha proovitrükke, et näha milline asi välja tuleks... mina juba pikka aega kasutan seda pdf'iks trükkimist print preview'le lisaks enne printimist, sest need kipuvad ikka aeg-ajalt valetama. Ja pdf'id on väga mõnusalt portatiivsed - ei ole vaja printeriga arvutis kõike seda programmindust, millega töö on tehtud (st näiteks kui tööl välja printida).

Comment

ahaa, sel viisil jah,ma mõtsin siinkohal neid printereid, mis ise lehe sisse tagasi tõmbavad ja kohe teisele poolele ka trükivad.
                -

Comment

Originally posted by KEM@Feb 9 2005, 14:50

Väljaprintida A4-i lehtedele ja hiljem pooleks murda
                  Kas sa tahad selle a4 pärast kokku voltida, et raamat jääks A5 formaadis?

Comment

Originally posted by alaska@Feb 10 2005, 17:29
                    Kas sa tahad selle a4 pärast kokku voltida, et raamat jääks A5 formaadis?
                    Jah

Comment

siis tuleb printida esimese korraga lehed 1-2, 5-6, 9-10 jne, teisega ülejäänud. properties'e alt valid 2 pages on 1. (sealsamas prindi dialoogis olev wordi lehe vähendamine kipub fondid tuksi keerama)

Comment

Ma panin seadetes 2 pages per sheet ja landscape. Kas keegi saaks vaadata üle selle dokumendi. (tegin rtf-ks)
                        Mulle tundub, et seal seadetes on midagi ikkagi valesti ja väljaprintides ei jää raamat.
                        Kas peaks äkki panema 2 pages per sheet, landscape ja lehe suuruseks A5? :huh:

Comment

pane siis tüübiks book ja (oli vist?, eestikeelses on igatahes raamatupaigutus) ja see keerab kõik paika.

btw... installi see ära: http://www.tehnokratt.ee/stories/storyReader$103
                          niimoodi saad teha oma testtrükkisid virtuaalselt pdf'iks ja siis vaadata, kuidas asi välja näeks. Muidu raiskad jõle palju paberit enne kui soovitud tulemus.

Comment

Sellest sain aru, kuidas PDF-ks teha, aga ma ei leia Wordis kohta, kus panna book. Mul Office 2000

Comment

:unsure:

Comment

Working...
                              X