Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Printer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Printer

Milline neist multifunktsionaalsetest printeritest on parim. Tahaks osta aga millist.

Tindiprinter Q5765A
    HP PSC1315
    multifunktsionaalne tindiprinter HP PSC1315 on printer, skänner ja koopiamasin; PictBridge ...
    1499.-

Printer HPQ5894A
    HP PSC1215
    ühendab printeri, skänneri ja kopeerimisaparaadi; formaat A4; sisseehitatud mälu 8 Mb; ...
    1349.-

Epson Stylus CX3650
    Epson Stylus CX3650 on printer, skanner ja koopiamasin. Disainilt väike ja stiilne, saab see siiski hakkama mitmete toimingutega. Suurepärane 5760 dpi optimeeritud printimistäpsus, 600 x 1200 dpi skaneerimistäpsus ning kiire ja hõlpus kopeerimine ilma arvutita. Nii mustvalget teksti kui ka digipilte printides saad varjundirikka raamservata tulemuse ka A4-suurusel paberil. Dokumentide skaneerimine õnnestub nii arvutisse kui otse e-posti. Zoomimisfunktsiooniga koopiamasin lihtsustab kirjade ja dokumentide arhiveerimist. Kokkuvõttes kiirus, ökonoomsus ja kvaliteet korraga.
    2175.-

ette t2nades
    http://rally.planet.ee

MIlleks vaja asja. Kui häid pilte välja lasta, siis kui ma eksi on epson parema tihedusega. Samas ma võtaks hp, tinti pärast odavam soetada ja mulle meeldivad väevid rohkem.

Aga ega nad kõik parajad juustud ole. Tindi eest maksad ennast pärast enivei segaseks , kui vähegi suuremat trykkimist teed

Comment

:huh: aga sellel hp-l on v2rvid yhes kolmeses balloonis aga epsonil on k6ik eraldi. n2iteks kui mul saab hp-l mingi v2rv otsa siis pean kohe uue kolmese ballooni ostma aga siis l2hevad ylej22nd v2rvid raisku ????

Comment

Mina kraabiks rohkem krõbisevat kokku ja ostax laserprinteri. Kui hakkad näiteks ise trükkplaate tegema, siis ilma selleta lihtsalt ei saa, tavalise tindikaga asja võimalik teha pole. aga noh kui Sul seda vajadust pole, siis jah muud pole kui tindikas. Kui mingit jama ei prindi siis peaxid tindiga kaua hakkama saama, aga see kipub ka kuivama, kui kaua aega ei kasuta ja niisama kogu wärk seisab. Pea kuivab ära, vot siis saad tegevust küll, selle puhastamisega.

Comment

Mina ostaks ka laseri... kui just väga ei ole vaja värvilist trükkida. Niikuinii on värviline trükk eriti kallis ja neid tinte ostes maksad ennast segaseks. Laseriga tuleb väljatrüki hind koos paberiga päris mitu korda odavam. Kui skännida veel vaja, siis võiks lisada mingi odavama otsa skänneri ja komplekt olemas.

Comment

2itah m6tlen nyyd korralikult asja l2bi ja ostan millegi 2ra. kaldun vist ikka selle epsoni poole vahel vaja v2rvilist fotot v2lja printida siis on hea kui v2rviline tindiprinter on.
            ahha ja kui palu v6iks maksta 10x15 foto ja kui palju v6iks maksta a4 suurune foto kui kodus printida.

Comment

Originally posted by Elektrik@Feb 12 2005, 17:27
              Mina kraabiks rohkem krõbisevat kokku ja ostax laserprinteri. Kui hakkad näiteks ise trükkplaate tegema, siis ilma selleta lihtsalt ei saa, tavalise tindikaga asja võimalik teha pole. aga noh kui Sul seda vajadust pole, siis jah muud pole kui tindikas. Kui mingit jama ei prindi siis peaxid tindiga kaua hakkama saama, aga see kipub ka kuivama, kui kaua aega ei kasuta ja niisama kogu wärk seisab. Pea kuivab ära, vot siis saad tegevust küll, selle puhastamisega.
              laser printeri saab ju 1500 EEK-ga

Comment

Originally posted by Enryco@Feb 13 2005, 18:54
                laser printeri saab ju 1500 EEK-ga
                Kasutatud laseri võid saada osta'st vms kohast isegi alla 1000.-. Uued on umbes 2000 ringi. Ise ka ostsin just hiljuti omale laseri(xerox phaser 3121), sest tindika kvaliteet ei ole ikka piisavalt hea ja tindi ostmine läks liiga kalliks. Tindikal on tindile omased vead - niiskusega kipub udusemaks minema, prindib suhteliselt aeglaselt ja tint on metsikult kallis.

Comment

Pisut OT aga see tindi hind on suhteline. Kui iga kord uus "tindipott" osta, siis võib küll esimese "laadimisega" pool printeri hinnast kuluda. Kui kasutada analooge, siis tuleb summat enamasti 2-ga jagada. Kui ise täita, siis veel mitu korda odavam. Momendil kasutan 60ml/80EEKu musta tinti ja olen väga rahul. Värvilisi tinte nägin hiljuti mandril kolades 69EEKu/pudel. Mahtu ei tea, aga päris suured pudelid olid. Kui muidugi uus printer, siis veidi riskantne hakata sinna "solki" sisse kallama. Samuti on mõne printeri tindipoti "nullimisega" probleeme.
                  Kuna mul kulub kuus ca 1,5 pakki paberit, ja mõned uued skeemid on väga värvilised (kui mustvalgena printida, siis kannatab loetavus kohe kõvasti), siis läheks ka laserprinteri pidamine kalliks.
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Üldiselt ei soovitata neid potte täita, kui Sul on ntx uus masin, pidi pead igast soga täis ajama ja ma ei tea mida, soovitati ikka uus kassett osta või äärmisel juhul kuskil täita a'la 100 eegu eest. aga ei soovita mitte seda tindikat.

Comment

kuna paljudel printeritel on pea selle poti küljes, siis halvemal juhul võib ainult selle ära rikkuda.
                      selle laseri pidamise kalliks minemise koha pealt... arusaamatu see lause. laseriga tuleb lehe hind umbes 2x-3x odavam, kui tindikaga, paberi hind seal sees. Ka täidetud kassetiga vaevalt, et odavamalt saad. Ja tahmaga trükitut on palju ilusam lugeda kui tindiga. Muidugi värvilaseri hinnad on neetud kallid, sest pmst on seal sees 4 laserprinterit jadamisi. Odavam ots algas kuskilt 6k kandist.

Comment

Nojah. Sai veidi segane sõnastus. Tahmakassetti ei taha eriti täitma hakata. Tõmbekapp nurka ja respiraator nina peale? Tindipoti täitmine pole eriline probleem. Kui pole just EEPROMiga pott (uuemad kipuvad paraku olema). Siis võib loenduri nullimisega veidi pusimist olla. Kuna mul pole töö jaoks fotosid vaja printida, siis ei ole ka oluline, et värvitoonid pole päris need, mis võiks. Kui tindipotte ise täita (analoogtintidega) ja laserprinteri toonerit mitte, siis polegi see hinnavahe suur.
                        See, et pea on poti küljes, on ju hea - kui läheb lõpuks lootusetult umbe või näiteks õhumullide tõttu maha põleb, viskad minema ja ostad uue. Enne seda saab kümmekond või rohkem korda täita. Kui pea on printeri küljes, siis võib odavam olla järgmine printer muretseda. Minu vana Epson siiamaani ei köhi, kuigi tuhandeid lehekülgi täis pritsinud (ise täidetud; ja mitte originaaltindiga ). Pealegi piesopea. See pole nii õrnakene. Ja kui väsibki, siis tuleb laua alt vana HP välja lohistada :huh:
                        Sellega olen nõus, et uue printeri puhul ei maksa kohe originaaltintidest loobuda.
                        Tahmaga trükitu ilusam?. Kui originaal on mustvalge, siis küll. Kui aga värvilise skeemi mustvalgena trükkimisel enam jupi nominaali välja ei loe, sest enne läks sealt üle lai punane joon (millega oli markeeritud näiteks plokki sisenev signaal), nüüd tumehall. Olen proovinud nii odavamate kui kallimate laserite peal - ikka ei paku värvilisele mitte mingisugust konkurentsi. Pealegi on väga mõnus erivärviliste joonte järgi skeemis orienteeruda. Selle pärast nüüd värvilist laserit pole küll mõtet osta.
                        OK. Ei hakka rohkem vaidlema. Eks igaüks leiab, mis talle rohkem sobib. See oli kõigest minu arvamus, millest ma ei tagane, aga ei suru ka kellelegi peale. Edu kõigile!
                        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
                        X