Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pisike probleem IE6-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pisike probleem IE6-ga

Ei puutu küll otseselt elektroonikasse, aga julgeks siiski küsida...
    Kui lisan vajalikke linke oma Favorites kataloogi alamkataloogidesse, siis lõpuks on linke nii palju, et nad "ei mahu" ekraanile ja tekib alamkataloogi alla nooleke, millel kursorit hoides lingid (näiteks tähestiku järjekorras) liiguvad ülespoole.
    See aga üsna ebamugav ja aeglane, sest hiire "scroll" nupp sel juhul ei toimi.
    Kas kuidagi võimalik, et ei peaks seda "scroll"-i ootama hiirekursorit noolel hoides?
    W2000-l jagunes see linkide list lisaks kõrvale, aga XP-l mitte.
    Otsisin Googlest, mitmed küsisid sama asja, aga tundus et keegi ei osanud vastata.
    Tänud juba ette .

vahepeal võiks veel mõne alamkausta teha. Näiteks paned sama nime, mis eelmisel aga nr lõppu.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

pmst kui kasutada ülal olevat nuppu "Favorites" (asub Search ja Media vahel), siis tekib kogu "Favorites" nimekiri vasakule äärde, samuti ka scrollbar, seda on ka võimalik scrollida. Ja yks võimalus ka kaustadesse sorteerida. Muud võimalust vist pole tõesti.

Comment

Tänud&#33;
        Asi nüüd hoopis lihtsam. Näiteks Favorites/Elektroonika/_Skeemid/***.
        On aga kellelgi mõni näpunäide, kuidas üldse jaotada näiteks elektroonika-teemalisi linke Favorites&#39;de all? Kindlasti on paljudel seal sadu viiteid, kuid et oleks mingi loogiline jaotus ja lihtne otsida.

Comment

eks mul lähevad mõlema Wini favoriidid plaadile, kui läheb windowsi vahetuseks (mis toimub mul päris tihti) ,niiet ple kauaaega see kaust täis olnud aga olen lihtsalt sorteerinud asjad nii nagu on: Autod, Progemine, Elektroonika jne. Alamkaustu pole viitcinud teha, muidugi leiab siis inffi kiiremini ma pakun. Elektroonika puhul võib ju sorteerida asjad kah loogiliselt: datasheet&#39;s, võimendite skeemid, vene tehnika skeemid, elektroonikadetailide kauplused vms. nagu ikka on. Nimetused võib panna nii kuda tuju on. aga pmst kui mingi leht favorite&#39;i lisada siis võib sellele näiteks lihtsalt mingi loogiline nimetus panna ja pole alamkaustu vajagi, aga kui asju on palju kaustas, siis jah alamkaustad kiirendavad vajaliku leidmist ma pakun.

Comment

Huvitav probleem... otsisin ka igalt poolt aga ei leidnud kuskilt võimalust seda mitmesse tulpa keerata. seega ainuke võimalus oleks ajada puu natuke sügavamaks ja teha rohkem alamkategooriaid. Endal pole see probleem veel vastu tulnud, sest resolutsioon 1600x1200 ja sinna mahub päris palju linke siis.

Comment

Endal pole see probleem veel vastu tulnud, sest resolutsioon 1600x1200 ja sinna mahub päris palju linke siis.
              Sellise reso üle oleksin isegi õnnelik, kahjuks seda toetav 19" paneel veel üsna harv nähtus, peab leppima 1280x1024-ga.
              Aga alamkategooriad lahendasid probleemi...lausa häbi, et kohe selle peale ei tulnud .

Comment

minu junn ei võimalda üldse üle 1024*768
                <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Vs: Pisike probleem IE6-ga

Päris algse küsimusega ei haaku, aga siiski sama teema: kuidas saab WindowsXP IE6 aknas favoriidid tähestikulisse järjekorda? Exploreris on nad kenasti järjekorras, internetiaknas tuleb aga neid ükshaaval siia-sinna sikutada, kui tahta neid organiseerida. On kellelgi sellist oskust?

Comment

Paremklikk ja Sort by Name
                    viimati muutis kasutaja Elektrik; 18 m 2007, 15:10.

Comment

Sain korda, tänud elektrikule! Ise püüdsin favoriitide nähtaval tööriistaribal seda klikki teha, see tekitaski küsimuse.

Comment

Working...
                      X