Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See on väga hea küsimus. Olenevalt opsüsteemist asuvad Outlooki andmebaasid erinevates kohtades.
winXP/2k: C:\Documents and Settings\kasutajakontonimi\Local Settings\Application Data\Identities\{pikkbinaarnumber16' ndsüsteemis}\Microsoft\Outlook Express ja kõig dbx failid vastavalt siis nimele sialdavad midagi et ümber tõsta, peab teises arvutis olema juba aktiveeritud outlook, st et dbx'd tuleb ümber tõsta teise masinasse sinnasamma loodud viimasesse kataloogi. Mitte mingil juhul kopeerida seda pikkabinaarnr kataloogi, muidu ei hakka tööle, sest uus outlook on endale teinud teistsuguse nr .. ei teagi mis põhjal teeb.
NT4 kohta ei oska öelda kuna pole vaja läinud sealt seda üles otsida
EDIT: Võid teha ka failiotsingu kasutades wildcardi *.dbx ja kui Inbox.dbx leitud, siis seal su kirjad asuvadki. Ära unusta panna otsingule seda lisa et otsiks peidetud ja süsteemifailide hulgast ka sest Local settings jne jura on defaultina peidetud kataloog, vähemalt XP all.
sealt seadete alt saab vaadata selle kausta tee kogu pikkuses. Siis tõstad selle tee kuskile start->run kohta vms. Niimoodi ei pea hakkama sealt varjatud kaustu otsima, mõnikord ei näita windows neid ükskõik mida tehes. Need dbx'id saad sealt kätte ja siis pärast kas tõstad uues masinas sinna või siis impordid (just - importida saab aga eksportida mitte).
NT4-s on profiil c:\winnt\profiles\kasutajanimi defauldina.
huvitav... kas tõesti M$ suurgeeniused ei suutnud mõelda sellele pisiasjale, et inimesed võivad tahta kolida koos meiliga teise masinasse ümber. Outlooki täisversiooniga ei ole mingit probleemi, see express on aga täielik ikaldus... Üldse annab auklikumat asja otsida, kui pätchimata outlook, seega mina soovitan üldse eudora'le või mis iganes muule meilikliendile üle kolida.
Vot nii nende harjumustegega on . Mina olen enda arvutiaja alugesest peale põhiliselt Outlook expressi kasutanud ja ei leia sellel midagi eriti viga olevat(mõned pisiasjad välja arvata). Aegajalt ikka katsetan ka teisi, aga pole üheski teises midagi nii paremat leidnud, et peaks enda mailinduse ümber korraldama.
Outlook expressist mailide exportimisega on muidugi see variant, et sealt saab exportida outlooki ja sealt siis edasi. Kui pidevalt vaja teha, siis see muidugi normaalne ei ole
Mina ise kasutan opera't nii brausrina kui ka meilikliendina. Harjumise asi vast, kuid opera kontaktide halduse süsteem ja meilide kiire otsing on hetkel mulle kõige meelepärasem. Lisaks sellele integreeritus brausrisse, mida niikuinii kasutan ja muidugi üle kõige mouse gestures... Harjumustel pidi suur jõud olema, ega ise ka ei vahetaks praegu.
Endal Thunderbird, sigarahul, erinevalt outlookist ei jookse mitme serveri kirjad ühte inboxi.
Kirjakastiga pole seotud ainult see probleem et ühest arvutist teise kolimine, Backupide tegemine on samuti suur probleem, mis praegu on mul tehtud automaatselt käivituva cmd või bat failiga. Nimelt töö juures on kirjakastide suurused gigades, kirju on üle 5000 juba ja neid kirjakaste on üle 14. Kui nüüd midagi peaks masinaga juhtuma, siis on hea tagasi nihutada kirjakesi ... win teatavasti teeb 1:0 kirjakastiga kui reinstalli teha.
Comment