Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleeme boot from cd-rom-iga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleeme boot from cd-rom-iga

Kui panna biosist 1st boot- cd rom ja seejärel panna cd seadmesse xp plaadi, peaks hakkama arvuti pärast järgmist restarti cd pealt bootima ja uue windowsi instaleerimise võimalust pakkuma jms. Probleem aga selline, kui teha restart siis arvtui küsib "do you wish to boot from cd-rom" sinna vajutan üldiselt enterit, aga seekord ei tööta, klaviaatuur töötab mudu ilusti, aga selle hetkel ei võta vedu, kohe kuidagi, oskab ehk keegi nõu anda?
    S A C
    Siberian Audio Concept

hmm.... kui bootimise valik on küsimusena esitatud...siis äkki proovi vajutada Y(Yes) klahvi?
    Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

Comment

noh tegelt on seal " press any key to boot" ja aga nagu kahjuks no key is working !!!!!!!!!&# 33; hulluks ajab juba..
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

:blink: ootan abi, kui kellelegi jäi arusaamatuks siis võin ka täpsustada, küsige konkreetsel, et ma võhik ka aru saaks :lol:
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

kas klaviatuuril num lock toimib? S.t. märgutuluke süttib/kustub kui vajutad?

Kui ei, siis klõpsi igaks juhuks kõik nupud korraks üle klaviatuuril, eriti alt, shift, ctrl jne. Siis restart ja vaata mis teeb. On olnud juhuseid, et mõni nupp justkui oleks "pooleldi sees". Masin piiksuma ei hakka, kuid bootides klaviatuuri järgi ka ei võta korralikult.

Comment

Ülesse vasakusse nurka tleb mingi kirju märgike, mingid tähed ja mingi märk, meenutab nagu juhet or smth.
            Kõik nupud läbipiinatud..ei tööta
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

ega sa ei klokkinud masinat juhuslikult? Kas masin piiksub kui klaviatuuri toksid?

Comment

a peaks saama ka startup diskiga ja siis käsurealt see setup fail käivitada

Comment

edgarv , seleta lähemalt, my computeris teen startup disk? ..parem klikk ja format? ..või olen millestgi valesti aru saanud?...siis 1st boot biossis diski peale? ja siis save & exit..sejeärel restart ? <- kui nii siis olen katsetanud seda varjanti, takistus tekkis samal lehel kus ennem, tuleb ette "A: .." või midagi sarnast ning sinna ei oska küll muffigi kirjutada
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

Mis masin see säärane on - mõni IBM? Neil olid omapärased (vea) ikoonid bootimise ajal ekraanil. Mida sel ikoonil ikkagi kujutatakse?

Proovi tõmmata klaver korraks küljest ära, ehk võtab peale seda klaveri külge.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ega sul usb klaver ei ole? mõnikord on jama usb klaveritega enne opsüssi püsti saamist.

Comment

Masin on compac presario 1,1ghz, 20GB, 256ram, klavereid mitmeid katsetatud, usb omasi 2 eri tüüpi ja PS2 kolme eri tüüpi, klavereid järgi topitud ja lahti ühendatud kümneid kordi, ise kahtlustan juba cd lugeja viga, endal sama viga esineb, teisel kujul ainult, kirjutajaga ei näita "press any key to boot from cd-rom"-i (samsung), lugejaga (lite-on) aga töötab kõik ilusasti ja korralikult, töötas, sest eile sai se lugeja äparduse tõttu loojakarja saadetud.
                        Biossist on USB keyboard, enabletud ja muid varjante ka proovitud...ei oska midagi enam teha..
                        Pildike/ikoon mis tekib on kirju, lilla roosa, sinine kollane jms. kiri on mingi Nger6 või midagi sarnast, ja sellejärel pisike pistikut näiav pildike..
                        Üks küsimus veel, kas windows-i praak instalatsdioon võib mõjutada BIOssi?
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Kas sama plaati mõnes teises masinas oled proovinud?
                          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Akki saad abi www.hv.ee foorumist olen k6ik vastused sealt saanud. K6ik mis puutub arvutisse on olemas.

Comment

võid ju proovida mingi bootdiskiga(www.bootdisk.com) või win98 plaadiga masin dossi üles saada, siis xp plaat sisse ja setup käima. Mõne boot diskiga ei mahu setup koos cd-rommi draiveritega mällu, siis vaja kopeerida xp plaat dossis kettale ja buutida minimaalse bootdiskiga (st millel ei ole autoexec.bat ja config.sys&#39;i faile või on need tühjad) ja siis setup käima. Setup läks vist i386 kaustas olevast winnt.exe failist kui õieti mäletan.

Comment

Working...
                              X