Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

andministraator piirab!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

andministraator piirab!

tähendab probleem seisneb selles, et mul on naabriga kahe peale nett ja ruuter vahel aga siis kui midagi tirida tahan siis viskab sellise teate ette http://eurodanceforever.iceglow.com/ see peaks ju tähendame, et neti haldaja piirab midagi? aga küsimu siis selles, kuidas seda ära kaotada????
    ma tean et ma olen võhik nii et kui pange panin siis ärge pahandage ja kui teemaga mööda panin kordan olen võhikkk :blink: :unsure:

eurodance forever? siin paistab asi pigem hijackeris olevat.

Comment

siis on selge, aituma!!!!!!!!

Comment

lihtsalt varem koguaeg saand ja nüüd äkki selline error

Comment

ma ei saaa aru mis error? see url on mingi lehekülg. või sa saad selle urliga hoopis mingi errori?

Comment

alusta adaware ja spybot'iga skännimisega. Kui need midagi leiavad, siis puhasta ära. Siis 2 rebooti ja skänni uuesti. Kui enam ei leia, siis on korras; muidu on asi väga vastupidav ja selle eemaldamisega on palju suurem jama

digital@viimase paari nädala jooksul mitme sellise asjaga võidelnud... kõige hullem hoidis ennast paarikümnes failis korraga, polümorfis igal rebuudil ja käivutus ka paljudest kohtadest korraga alates startup'ist; loomulikult ka registrist windows/run alt, brausri pluginana, mingi vidina draiverina, win.ini'st ja mida kõike veel... puhas rõõm sellist asja rookida.

Comment

Working...
            X