Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõvakettalt data maha lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõvakettalt data maha lugemine

tervist,

inimesel on andmas/andnud otsad maxtori 80 gigane kõvaketas mille peal tal on terve aasta töö ja vaev.
    lisainfo siin http://kodu.neti.ee/~brownz/smart.txt

BIOS tunneb ketta veel ära seega on lootust sealt veel midagi kätte saada.
    proovitud on mõningaid softe kuid kas oma võhiklikkusest või softi puudulikkusest või üldse kõvaketta liig halvast seisukorrast ei õnnestunud sealt midagi kätte saada .

oodatud on teie ettepanekud.
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

proovi biosest see SMART välja lülitada,ehk aitab.
    kui seal sees midagi koliseb siis võiksid ta külili keerata(alles oli mingis teemas sellest juttu)

Comment

kõigepealt kas ketas üldse käima läheb? Kui laagrid on päris läbi ja käima ei lähe, siis mõnikord aitab, kui 12v otsa pinget tõsta 13v-ni. Kui kuidagi käima saad, siis kõigepealt proovid niisama, kas näed draive. Kui ei näe, siis tuleks omada mingit recovery-softi, näites ontrack easy recovery pro. sellega siis juba toorelt ketta info kallale. see värk suudab ka siis faile kokku lappida, kui fat-tabelid on rikutud jne, seega kui veel midagi alles on, siis võib selle kätte saada... ja muidugi rikutud asjade arvelt palju sodi ka, mis tuleb käsitsi üle käia.

Comment

Originally posted by digital@Feb 28 2005, 18:31
        kõigepealt kas ketas üldse käima läheb? Kui laagrid on päris läbi ja käima ei lähe, siis mõnikord aitab, kui 12v otsa pinget tõsta 13v-ni. Kui kuidagi käima saad, siis kõigepealt proovid niisama, kas näed draive. Kui ei näe, siis tuleks omada mingit recovery-softi, näites ontrack easy recovery pro. sellega siis juba toorelt ketta info kallale. see värk suudab ka siis faile kokku lappida, kui fat-tabelid on rikutud jne, seega kui veel midagi alles on, siis võib selle kätte saada... ja muidugi rikutud asjade arvelt palju sodi ka, mis tuleb käsitsi üle käia.
        no ketas on täitsa uus, rõõmu oli tast kaks kolm kuud seda muide sealt failist ka näha mitu tundi ta töötanud oli.

noh windowsis näitab et on täitsa olemas aga siseneda sinna ei lase ja windows ise on ka megauimane.

mingisugust getdatabacki proovisin see tegi 12 tundi midagi ja tulemust ma ei näinud seega loobusin sellest.

norton ghosti proovisin see tegi ja uuris seal midagi ja siis ütles et on nii nässus et vaja mingi cd pealt bootida ja siis tegutseda .. seda cd d mul paraku ple a eks ma otsin vb olla leian kuskilt.

ja easyrecoveryt ma proovin kohe kui kirja lõpetan.

Vajadusel võib ka andmete kättesaamise eest raha ka loovutada, aga siis julgeb seda asja anda aint sellise inimese kätte kes asja tõesti jagab.
        Andke andeks mulle minu lollid küsimused
        nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Parim kettahäkker ja spets, keda tunnen on Toivo. Meili: tsaar@hot.ee
          Pole veel näinud ketast, millest ta jagu ei saaks.

PS. Kui otsustad Toivoga konsulteerida, oleks parem , kui sa kettaga rohkem MITTE MIDAGI ei teeks.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X