Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Millist brauserit kasutad sina?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ie on maha käinud. Kuulsin, et pidi tulema IE7, ei tea, mida seal head on.
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Mina olen samuti Opera fänn. Kuigi vahel peab ka Mozillat või Mozilla Firefox&#39;i kasutama, sest alati ei saa Opera&#39;ga näiteks Hansanet&#39;i või Hotmail&#39;i sisse. Võibolla tihendi viga, nagu siin foorumis kunagi mainiti, ei tea.
      Avant Browserit proovisin ka mõni aeg tagasi. Kõige üllatavam, et midagi küsimata installeerus eestikeelsena. Kohalike "arvutiisade" soovitusel siiski loobusin sellest, sest ei pidavat sugugi IE-st turvalisem olema. Igatahes Opera&#39;ga on palju saasta arvutis vähemaks jäänud ja kiireim on ka.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Miskipärast, kui ma tahan hotmailis maili vaadata (vajutan MSN&#39;is oma postkasti peale) avab ta ikkagi IE&#39;s, kuigi on FF tehtud vaikimisi brauseriks.

Comment

see vaevab ka mind... kas keegi ei tea kudas sellest lahti saada...

Comment

selle kohta lugege SIIT
            mina küll seda plussi installima ei hakka, mind ei häiri see IE mitte raasugi.

Comment

Kuulsin ise ka, et tulemas on IE7, mis peaks olema siis turvalisem.
              Aga seda alles suvel või suve lõpus.

Comment

Mul pohh see IE7, arvan ,et jään ikkagi FF juurde.

Comment

Mozilla Firefox.Ad-Awarel on tööd väga vähex jäänud.
                  Et kuhugi jôuda,tuleb sinna minema hakata.

Comment

Mul selline probleem veel et spybot ja ad-aware ei leia enam spioone arvutist.
                    Milles probleem?
                    Ainult mõned üksikud leiab.

Comment

Hmm. Kas see on siis halb, et nuhkvara arvutis vähe? Mul tekkis peale Opera installimist sama probleem ja mul on küll selle üle ainult hea meel.
                      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Mitte halb vaid kuidagi kahtlane, ennem leidis koguaeg nuhkvara. Pole midagi uut veel installinud kah.
                        Kahtlustan et spioonid on õppinud vältima Ad-awaret ja spyboti.
                        Mõtlesin et peaks mõne teise &#39;&#39;spioonieemaldaja&#39;&#39; muretsema, nii et soovitused oodatud.

Comment

Suse Linux 9.2 all vaikimisi Konqueror ja lisaks installeeritud Opera. Opera puhul häirib õige pisut tasuta versiooniga kaasas tolknev bänner. Samas Konqueror kipub vahetevahel hanguma ja muid trikke tegema.

Windows XP all vaikimisi Mozilla Firefox, IE-d kasutan haruharva.

Comment

Mozilla Firefox. Pärast mõningast tweakimist kõige kiirem browser(Lugege Hinnavaatluse foorumist). Väga minimalistlik ja mugav minuarust. Ka ADSL kodu2-ga tulevad kõik lehed suht kohe lahti.
                            Sic itur ad astra...

Comment

Originally posted by &#045;kaur&#045;@Mar 6 2005, 21:14
                              Mitte halb vaid kuidagi kahtlane, ennem leidis koguaeg nuhkvara. Pole midagi uut veel installinud kah.
                              Kahtlustan et spioonid on õppinud vältima Ad-awaret ja spyboti.
                              Mõtlesin et peaks mõne teise &#39;&#39;spioonieemaldaja&#39;&#39; muretsema, nii et soovitused oodatud.
                              soovitan veelkord BPS spyware/adware remover&#39;it (BPS: BulletProof Soft)
                              abi vaja, teatada PM&#39;iga

Comment

Originally posted by jan@Mar 6 2005, 21:18
                                Suse Linux 9.2 all vaikimisi Konqueror ja lisaks ...... Samas Konqueror kipub vahetevahel hanguma ja muid trikke tegema.
                                Siin Gentoo Linux&#39;i keskkonnas on ka eestikeelne Konqueror põhiliselt kasutusel. Hangumist ega muid erilisi vigureid pole tal rohkem kui aastase kasutuse ajal täheldanud. Enamuse võõrtähtedega (vene, kreeka) jääb jänni, copy/paste vajadusel siis kasutan ka Firefox&#39;i.
                                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                                X