Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

monitoriprobleemid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

monitoriprobleemid

Mix need teised postitused seal on? saatsin selle ühe korra ja sain errori

kuidas ma saan kasutada kahte monitori, kui mul on ati 9200SE (+prosavage int. kaart)kaart ja see toetab kahte tavalist monitori + 1 LCD + TV, aga tavalise monitori jaoks on ainult üks pesa?

2) teisel monitoril on pilt justkui natuke pööratud(ülemine vasak ja alumine parem nurk ekraanilt väljas, alumine vasak ja ülemine parem nurk ekraan sissepoole,nii et must jutt on näha) monitor Nokia oma.
    tel 53729764

keera siis otseks tagasi pilt(monitori all peks vastavad nupud olema)

Comment

Originally posted by Mauro@Mar 14 2005, 15:58
      kuidas ma saan kasutada kahte monitori, kui mul on ati 9200SE (+prosavage int. kaart)kaart ja see toetab kahte tavalist monitori + 1 LCD + TV, aga tavalise monitori jaoks on ainult üks pesa?
      Selleks, et ühendada kaks monitori ühe arvuti taha on vaja ikka kahte videokaarti (kui pole sellist kaarti, millel on kaks pesa). Üks variant on ka kasutada nn. splitterit, mis lihtsalt jagab pistiku kaheks, aga siis on mõlemas monitoris üks ja sama pilt, mis ei ole ilmselt sinu eesmärgiks.

lugesin su postituse uuesti läbi ja sain juba teistmoodi aru

Sul on siis on juba mõlemad, ati ja integreeritud olemas.
      Siis pistad ühe monitori ati külge ja teise integreeritud omasse. Ati seadete alt (View Modes, või midagi sarnast) saab siis lisada selle teise monitori sinna juurde.

Comment

integreeritud kaarti koos agp kaardiga ei saa kasutada, seega jääb ainult see lisatud kaart. Kui sellel on kaks väljundit, siis ongi korras.
        Nagu ma aru saan, ei ole sul kahte vga pistikut ja seepärast ei saa sa kahte monitori ühendada? Kui sellel lisatud vga kaardil on teine pesa dvi pistiku kujul, siis tuleb hankida vastav üleminek ja saab ka sealt teise monitori külge pista. Muidu aga mitte.

Comment

Working...
        X