Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Neti kiirus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Neti kiirus

Nii mulle tundub et välismaa serverites liikudes on nett aeglasem kusjuures ainult välismaal kas asi võib tõesti selles olla et neil koguaeg üle koormatud serverid.
    Näiteks kusagilt eesti serverist midagi tõmmates liigub fail üle 50KB/sec
    aga välismaalt tõmmates on see kiirus 10 korda väiksem.
    Korra tundus et asi ruuteris, kui see vahelt ära jätta kiirus tunduvalt tõusis, vb ma kujutan ette vb mitte.
    kas oskate aidata milles asi ja kust üldse saada Zoneti ruuterile firmware update-i

paratamatult on eesti välisühendus piiratud ja seetõttu ei jagu kõigile. alles näiteks elion reklaamis, et nad ostsid välisühendust juurde. nõrgematel isp'del tõesti sõltub välisühendus väga palju kellaajast, elioni adsl'il pole seda siiani veel tuvastanud.
    ainuke soovitus - veebis niisama brausimine lase läbi isp cache serveri. downloadisid see ei kiirenda aga veebi kasutust küll, sest siis jäetakse ühe kliendi laetud leht kohtvõrku alles ja kui sama lehte korduvalt vaadata, siis saad kohe kätte.

Comment

eesti siseselt pole probleeme kakkuda kuskilt mega sekundis või rohkemgi, välismaalt tõmmates tuleb see pakikene läbi mitmekümne servu, igaüks oma koormuse all ja sealt see kiirus kukubki. hea oleks teha enne traceroute mingi servuni ja kohe näha, läbi mitme astme miski asi enne tuleb kui sinuni jõuab. Kusjuures ma olen täheldanud seda et USA servud on kõvemad poisid kui euro või ida omad, sealt tulevad asjad reeglina kiiremini kui mingist euro mirrorist vb lihtsalt kujutan endale asju ette :lol:
      -

Comment

Working...
      X